medewerker botbank at ETB-BISLIFE

ETB-BISLIFE is op zoek naar 2 enthousiaste Medewerkers Botbank

24 uur per week  resp. 16-24 uur per week / locatie Leiden

ETB-BISLIFE is een multi tissue center die zich richt op de uitname, opslag, bewerking, distributie en bemiddeling van gedoneerd menselijk weefsel voor transplantatie- doeleinden. Hiertoe werkt zij nauw samen met een groot aantal academische en perifere ziekenhuizen, weefselinstellingen, weefselbanken en laboratoria in Nederland en het buitenland. ETB-BISLIFE is een organisatie zonder winstoogmerk.

Functiebeschrijving
De functie maakt onderdeel uit van de unit waar het operationele proces van plaats vindt binnen de afdeling Botbank, hier werken ca. 20 medewerkers.

Je verricht zelfstandig handelingen bij het fysiek in ontvangst nemen van bot- en peesweefseldonaties, het beheren en controleren van de weefselvoorraad en het klaarmaken van-bot- en peesweefsel voor verzending richting ziekenhuizen of weefselinstellingen. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het actueel houden van het kwaliteitssysteem en geef je ondersteuning aan overige taken binnen de afdeling zoals het inplannen van transporten, het verwerken van orders en overige administratieve werkzaamheden.

Wij zijn op zoek naar meerdere medewerkers voor deze vacature.

Profiel

Je hebt een paramedische MBO opleiding afgerond met werkervaring in de zorg. Jij bent zelfstandig, sociaalvaardig, integer, nauwkeurig, hebt een gevoel voor ordelijkheid en bent instaat zelfstandig je werk te plannen. Je bent een teamspeler en vindt het leuk om multidisciplinair ingezet te worden binnen de afdeling. Je bent communicatief vaardig, spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels; kennis van Duits is een pré. Je bent bereid tot het vervullen van telefonische bereikbaarheidsdiensten in avond/nacht/weekend en werkdiensten op zaterdag.

Ons aanbod

Een interessante en veelzijdige functie binnen onze organisatie die een aangename werksfeer kent met betrokken medewerkers. Het betreft 2 aanstellingen: een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar (met uitzicht op een vaste aanstelling) en een aanstelling voor periode tot en met september 2018 (dit betreft vervanging in verband met zwangerschaps- en bevallingsverlof). De Rechtspositieregeling van ETB-BISLIFE volgt de CAO Ziekenhuizen.

Inlichtingen en solliciteren

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Anneke Welvaart (a.welvaart@etb-bislife.org of 071-4083964). Stuur je motivatiebrief met curriculum vitae voor 28 mei per email naar Anneke Welvaart via bovengenoemd mailadres. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Biotech Training Facility: unique professional GMP and biosafety courses in a state-of-the-art environment.

BTF