Docent / coach Praktijkleren 0,2 fte at Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden zoekt: Docent / coach Praktijkleren 0.2 fte

De faculteit
Faculteit Gezondheidszorg van Hogeschool Leiden heeft zo’n 2200 studenten en 200 medewerkers. De faculteit bestaat uit de bachelor opleidingen Fysiotherapie, Verpleegkunde, Kunstzinnige Therapie en de masteropleiding Advanced Nursing Practice (MANP). Drie lectoraten maken deel uit van de faculteit. Het centrale thema is “Vitaliteit En Eigen Regie”.

De opleiding
De MANP wordt geleid door een onderwijsmanager en een programmaleider. De MANP leidt op tot de functie en registratie van Verpleegkundig Specialist. Het is een duale opleiding. De opleiding heeft een team dat het onderwijs ontwikkelt en uitvoert en er worden deskundigen uit de praktijk ingezet.

De functie
De docent valt onder de Onderwijsmanager MANP en verzorgt het praktijkleren en de toetsing jaar 1 en jaar 2 van de theoretisch/klinische fase (binnen/buitenschools leren).

Samen met de praktijkopleiders uit het werkveld en de collega studiecoaches stemt de docent het onderwijs af op recente ontwikkelingen.

Functie-eisen
Je hebt de Masteropleiding MANP positief afgerond. Je hebt grondige kennis van de functie van verpleegkundig specialist. Leren in en van de praktijk is een onmisbaar onderdeel van de opleiding.

Daarom zoeken wij bij voorkeur een “docent” met ervaring in het werkveld, kennis van didactiek en toetsing. Je bent communicatief sterk, enthousiast en innovatief. Bij voorkeur ervaring als praktijkopleider.

 Inhoud van de functie

·        Verzorgen en verder ontwikkelen van het praktijkonderwijs, praktijk, theorie, coaching en reflectie;
·        Toetsen en beoordelen van competenties studenten;
·        Kalibreren van toetsing en beoordeling met praktijkopleiders en (mede)studiecoaches;
·        Het verrichten van werkveldbezoeken aan de VIOS en zijn of haar begeleider.

Arbeidsvoorwaarden
De cao-hbo is van toepassing. De salarisschaal is 11. Het betreft een aanstelling voor een jaar met de intentie deze te verlengen.

Informatie en sollicitatie
Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Sabrina Roofthooft, Onderwijsmanager MANP telefoonnummer: 071 - 51 88 478.

Sollicitatiebrief met CV tot 31 mei 2018 onder vermelding van vacaturenummer 49/2018/GZ mailen naar: werving-selectie@hsleiden.nl.

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website https://www.hsleiden.nl/over-hl/organisatie/rechtsbescherming-en-reglementen/gedragsregels-en-rechtsbescherming

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Where to find companies and their profiles? You will find them in our directory.

To the map