Junior Docent Informatica (0,8 - 1,0 fte) at Hogeschool Leiden

Faculteit Science & Technology

De opleidingen van de faculteit Science & Technology worden verzorgd door de afdelingen Applied Sciences, ICT, en het Middelbaar Laboratorium Onderwijs.  

De opleiding Informatica

De opleiding Informatica verzorgt de bacheloropleiding Informatica voor ± 800 studenten. Actuele aandachtspunten zijn:

  • Instroombeleid;
  • Verdere versterking van de relatie met het werkveld;
  • Onderwijsvernieuwing op het gebied van begeleiding en moderne technologieën.

De opleiding werkt nauw samen met toonaangevende (ICT-)bedrijven, ZZP-ers binnen en buiten de ICT en maatschappelijke organisaties. De afdeling telt circa 45 medewerkers. 

De functie

Je komt te werken in een team met gedreven collega's en een innovatieve opleiding die voortdurend in ontwikkeling is. Hierin is volop ruimte om persoonlijke ervaring uit het vakgebied in te brengen. Wij maken veel gebruik van projectonderwijs en nieuwe leervormen. Je bent als deskundige direct betrokken bij het individuele leerproces van studenten die de meest innovatieve concepten en interessante technische ontwikkelingen bijeen brengen. Dit bereidt hen voor op een carrière van ‘een leven lang leren’. Het is onze primaire taak om studenten op te leiden voor een toekomst die – technologisch gezien – nog niet vaststaat.

Functie-eisen

Je hebt affiniteit met onderwijs. Je beschikt over een didactische aantekening of bent bereid deze te halen. Je bent communicatief vaardig, leergierig, onderzoekend en een echte teamplayer. ICT is voor jou geen baan maar een Way Of Life; jouw kennis van ICT is geen theoretisch kader dat je ooit geleerd hebt, maar de actualiteit van afgelopen week, aangevuld met een blik op de technologie van morgen. Toekomstig beroepsbeoefenaars worden daarom ontegenzeggelijk geïnspireerd door jouw passie voor het vak. 

Wij zoeken een collega docent die inzetbaar is voor de diverse expertisegebieden die onze opleiding kent met een mix van 'kennis van', 'ervaring met' en 'interesse in' de volgende zaken:

  • Software ontwikkeling en frameworks;
  • Datamanagement en –analyse;
  • Onderzoeksvaardigheden en kwaliteitsbeheersing;
  • Physical Computing en Internet Of Things.

Hierbij is het van belang om minstens in één categorie ‘ervaring met’ aan te kunnen tonen en bereidheid om de kennis van andere categorieën te vergroten. Bekendheid met verschillende categorieën is dus een pre en praktische ervaring is voor een beroepsopleiding in veel gevallen relevanter dan theoretische kennis.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO-HBO is van toepassing. De functie is voor vast, waarbij zal worden gestart met een is minimaal € 2.459,53 (= aanloopsalaris) en maximaal € 3.994,25 (schaal 10) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband (36 uur).

Een functiebeschrijving conform de functiefamilie Docent (Docent B) is van toepassing.

Avondonderwijs en contractonderwijs kunnen in de taken worden opgenomen. 

Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Jos Griffioen, Onderwijsmanager Informatica a.i., telefoonnummer 06-48133972 of per e-mail: griffioen.j@hsleiden.nl.

Je sollicitatie, inclusief curriculum vitae kun je, onder vermelding van vacaturenummer 06/2018/S&T, mailen naar: werving-selectie@hsleiden.nl

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Find out more about drug development at Leiden Bio Science Park.

R&D