Operator Poederproductie / Proces Operator at CAM Bioceramics B.V.

Operator Poederproductie

(fulltime, 40 uur per week) Leiden, startdatum zo snel mogelijk

CAM Bioceramics B.V. is de wereldwijde nummer één fabrikant van keuze voor onze partners die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit en beste service op het gebied van orthobiologische keramiek. We werken samen met de marktleiders in de medische en tandheelkundige industrie, start-ups en universiteiten. We werken samen met onze klanten in de Verenigde Staten, Europa, Azië en opkomende markten. Als je een passie hebt voor ons vakgebied, werkt volgens de kwaliteitseisen en in een innovatieve en groeiende omgeving goed tot je recht komt, dan kijken wij uit naar je sollicitatie.

Voor onze productieafdeling zijn wij op zoek naar Operators Poederproductie. Voor medewerkers met ambitie en gebleken geschiktheid zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons bedrijf, bijvoorbeeld naar de functie van Teamleider Poederproductie. Onze ideale kandidaat is een onafhankelijke, zelf startende en gemotiveerde professional met uitstekende communicatieve vaardigheden en een ‘can do attitude’. Jij ziet uitdagingen en kansen in plaats van bedreigingen en werkt goed in een veranderende omgeving.

Een gemiddelde werkdag als Operator Poederproductie bestaat niet. Het kunnen schakelen tussen de verschillende productieprocessen, de strakke productieplanning, de geplande en ongeplande toenemende vraag van producten, het halen van een deadline maken deze functie een dynamische functie. Het proces van produceren van Calcium fosfaat producten is uniek en alleen bij CAM Bioceramics in Leiden kun jij de fijne kneepjes van het vak leren en ons helpen het bedrijf verder te laten groeien. Als Operator Poederproductie ben je verantwoordelijk voor het produceren, verpakken en vrijgeven van producten (calcium fosfaat producten voor diverse toepassingen) volgens de juiste kwaliteitsprocedures en conform product(ie) specificaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bedienen en onderhouden van apparatuur en draag je zorg voor de juiste reiniging en gebruik van de diverse apparaten en instrumenten. Wij werken in een gecertificeerde ISO 13485 omgeving en volgens GMP richtlijnen.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Voorbereiden van slurries volgens de procedure en productieplanning;
 • Sproeidrogen, sinteren en zeven van keramische poeders volgens de procedure en productieplanning;
 • Verpakken van keramische poeders volgens de procedure en productieplanning;
 • Het werken volgens de gestelde procedures;
 • Input geven bij documentatieaanpassingen (klachtenafhandeling / CAPA’s / Non Conformiteiten) en verbeteren van het productieproces;
 • In-process controle van productie en productiedocumentatie;
 • Het oppakken van verbeterprocessen en projecten en het initiëren van voorstellen hierin;  
 • Het trainen van personeel.

Onze ideale kandidaat heeft:

 • een afgeronde MBO opleiding of MBO werk- en denkniveau;
 • Ambitie om verantwoordelijkheid te nemen en collega’s hierin mee te nemen door het goede voorbeeld te geven;
 • Kennis van Excel en evt. Exact (een pre maar niet noodzakelijk);
 • Ervaring in een ISO 13485 en GMP omgeving;
 • Een Hands-on mentaliteit en bereid om buiten de gebaande kaders te denken;
 • Een Flexibele en positieve werkhouding;
 • Goede communicatieve vaardigheden, in ieder geval in het Nederlands, Engels is een plus;
 • En is bereid tot het volgen van opleidingen / trainingen om door te kunnen groeien.

Interesse?

Als je denkt dat CAM Bioceramics B.V. mogelijk een match is met jouw potentie dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV via careers@cambioceramics.com met referentie “Operator” voor 1 juli 2018. Als je vragen hebt over de functie of de procedure neem dan gerust contact op met onze HR afdeling via hr@cambioceramics.com of 071 524 0600. Wij hopen snel van je te horen!

Find the right employees! You can easily upload your vacancies at the My Park section. Please contact Carla van der Laan.

Contact