Operator Verpakkingslijnen m/v at Apotex Nederland

Apotex Nederland

Apotex Nederland, gevestigd in Leiden, maakt deel uit van de Apotex Groep, één van de grootste generieke farmaceutische bedrijven ter wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Canada. Apotex is vertegenwoordigd in een groeiend aantal Europese landen.

In Nederland richt Apotex zich op de productie, het verpakken en de verkoop van een kwalitatief hoogwaardig assortiment generieke, OTC en gezondheidsproducten. Op korte termijn zijn wij op zoek naar een:

Operator verpakkingslijnen m/v (40 uur per week)

De functie:

Het werk bestaat hoofdzakelijk uit het bedienen/inpakken en ombouwen van meerdere blister- en verpakkingslijnen. Daarnaast ben je in staat om de meeste storingen zelfstandig op te lossen. Je bent verantwoordelijk voor het opvragen/retouren en verwerken van een nieuwe partij.  Je stuurt vaktechnisch de medewerkers aan die aan de blister- en verpakkingslijn werken; je zorgt ervoor dat het werk technisch goed wordt uitgevoerd. Tijdens een productwissel ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het klein onderhoud aan de machine. Tijdens het verpakkingsproces zorg je ervoor dat er controles worden uitgevoerd ter bewaking van de kwaliteit en ben je alert op afwijkingen conform GMP. Het gaat om een functie inploegendienst.

Het profiel:

  • Een afgeronde MBO opleiding procestechniek of een gelijkwaardige opleiding aangevuld met  VAPRO-B (theorie en praktijk).
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Minimaal 2 jaar ervaring als machineoperator in de (semi) proces- of pharmaceutische industrie
  • Nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch te werken
  • Oplossingsgericht te werken
  • Verantwoordelijkheid en initiatief te nemen
  • Zelfstandig en in teamverband te werken

Het aanbod:

Apotex Nederland biedt jou de mogelijkheid om binnen een dynamische, groeiende organisatie mee te bouwen aan het succes. Je mag rekenen op professionele ondersteuning, waaronder een inwerktraject en vaktechnische cursussen. Bij Apotex heerst een informele en open werksfeer. Uiteraard biedt Apotex Nederland je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Informatie:

Wanneer je wilt solliciteren naar deze vacature dan kun je een motivatie en cv per e-mail sturen aan Tinka Smith-Tolsma.

Where to find companies and their profiles? You will find them in our directory.

To the map