Quality Manager Operations m/v at Apotex Nederland

Apotex Nederland

Apotex Nederland, gevestigd in Leiden, maakt deel uit van de Apotex Groep, één van de grootste generieke farmaceutische bedrijven ter wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Canada. Apotex is vertegenwoordigd in een groeiend aantal Europese landen.

In Nederland richt Apotex zich op de productie, het verpakken en de verkoop van een kwalitatief hoogwaardig assortiment generieke, OTC en gezondheidsproducten. Op korte termijn zijn wij op zoek naar een:

Quality Manager Operations m/v (40 uur per week)

De functie:

In deze functie geef je leiding aan de Pharmaceutical Operations Specialist, Documentalist en Trainingscoördinator.

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de handhaving en verbetering van de kwaliteit van processen en systemen, je zorgt voor de implementatie en handhaving van (inter)nationale wet- en (interne) regelgeving. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de handhaving en verbetering van de kennis en opleiding van de medewerkers.

Je initieert het onderzoek naar oorzaken van afwijkingen en verstoringen en je begeleidt Technische Changes en procesoptimalisaties. Je adviseert en neemt initiatieven tot verbeteracties om klachten en deviaties te verminderen.

Ook ben je verantwoordelijk voor opzet en inhoud van de productiedocumentatie.

Je bent het aanspreekpunt voor farmaceutische  en productieproces gerelateerde vragen. Je rapporteert aan de Manufacturing Manager.

Het profiel:

  • Een academische opleiding op het gebied van Farmacie of procestechniek
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een farmaceutische productieomgeving
  • Kennis en ervaring met farmaceutische technische aspecten, GMP/GDP regelgeving en productie/verpakkingstechnologie
  • Ervaring met validatiestudies
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Te plannen en te organiseren
  • De voortgang te bewaken
  • Je klantgericht op te stellen
  • Leiding te geven en delegeren

Het aanbod:

Apotex Nederland biedt jou de mogelijkheid om binnen een dynamische, groeiende organisatie mee te bouwen aan het succes. Je mag rekenen op professionele ondersteuning, waaronder een inwerktraject en vaktechnische cursussen. Bij Apotex heerst een informele en open werksfeer. Uiteraard biedt Apotex Nederland je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Informatie:

Wanneer je wilt solliciteren naar deze vacature dan kun je een motivatie en cv per e-mail sturen aan Tinka Smith-Tolsma.

Whom to contact at Leiden Bio Science Park?

Contacts