Technical Services Technician m/v at Apotex Nederland

Apotex Nederland

Apotex Nederland, gevestigd in Leiden, maakt deel uit van de Apotex Groep, één van de grootste generieke farmaceutische bedrijven ter wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Canada. Apotex is vertegenwoordigd in een groeiend aantal Europese landen.

In Nederland richt Apotex zich op de productie, het verpakken en de verkoop van een kwalitatief hoogwaardig assortiment generieke, OTC en gezondheidsproducten. Op korte termijn zijn wij op zoek naar een:

Technical Services Technician m/v (40 uur per week)

De functie:

De afdeling Technische Dienst bestaat uit 13 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor correctief en preventief onderhoud aan het machinepark en installaties zodat deze maximaal ingezet kunnen worden voor het productie- en verpakkingsproces. Tevens ben je verantwoordelijk voor verbeterprojecten van de systemen of van de onderhoudsmethoden.

Daarnaast verwachten wij een proactieve houding bij het verhelpen en voorkomen van storingen. Je controleert de technische staat van de systemen en communiceert op een heldere manier met de werkvoorbereider en interne klant over mogelijke oplossingen. Je verhelpt het probleem vervolgens zelf of schakelt collega’s of derden in. Een goede registratie van onderhoudsactiviteiten en acties is essentieel en je begrijpt waarom dat nodig is. Je werkt conform de bedienings- en veiligheidsvoorschriften op het gebied van kwaliteit, ARBO en GMP. Je rapporteert aan de Manager TS. Het gaat om een functie van 40 uur in ploegendienst. Variabele werktijden en werkzaamheden op zaterdag kunnen voorkomen.

Het profiel:

  • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek
  • Enige jaren ervaring met storingsanalyse en onderhoud in een productieomgeving
  • Ervaring met meet en regeltechniek, frequentieregelaars, industriële automatisering, besturingstechnieken en PLC analyse
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en enige kennis van de Engelse taal
  • De werkzaamheden te plannen en af te ronden
  • Gedegen probleemanalyse uit te voeren en tot een oplossing te komen
  • Zelfstandig en in teamverband te werken
  • Duidelijk te communiceren
  • Netjes en ordelijk te kunnen werken

Het aanbod:

Apotex Nederland biedt jou de mogelijkheid om binnen een dynamische, groeiende organisatie mee te bouwen aan het succes. Je mag rekenen op professionele ondersteuning, waaronder een inwerktraject en vaktechnische cursussen. Bij Apotex heerst een informele en open werksfeer. Uiteraard biedt Apotex Nederland je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Informatie:

Wanneer je wilt solliciteren naar deze vacature dan kun je een motivatie en cv per e-mail sturen aan Tinka Smith-Tolsma.

Find your job at Leiden Bio Science Park: plenty of challenging jobs available.

Find a Job