Pharmaceutical Operations Specialist at Apotex Nederland

Apotex Nederland, gevestigd in Leiden, maakt deel uit van de Apotex Groep, één van de grootste generieke farmaceutische bedrijven ter wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Canada. Apotex is vertegenwoordigd in een groeiend aantal Europese landen.

In Nederland richt Apotex zich op de productie, het verpakken en de verkoop van een kwalitatief hoogwaardig assortiment generieke, OTC en gezondheidsproducten. Op korte termijn zijn wij op zoek naar een:

Pharmaceutical Operations Specialist

40 uur per week

De functie

We zijn op zoek naar een farmaceutische sparringpartner die invulling geeft aan de volgende activiteiten. Je zorgt ervoor dat producten conform registratiedossier en geldende GMP/GDP wetgeving worden geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Je reviewt en je verzorgt de interne goedkeuring van CBP/CVP’s voordat deze worden aangeboden aan QA. Verder zorg je voor begeleidende documentatie bij deviaties. Het beoordelen, optimaliseren en mede autoriseren van nieuwe en/of gewijzigde CBP/CVP/SOP’s maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bewaakt de uitvoering van correctieve en preventieve acties (CAPA’s) die voortvloeien uit deviaties. Voorts initieer je en voer je farmaceutische-technologische optimalisatie van de productie- en verpakkingsprocessen uit. Daarnaast geef je ondersteuning aan de uitvoering van validatiestudies en accordering van URS-en. Je bent het 1e aanspreekpunt bij troubleshooting op farmaceutisch gebied. Je begeleidt audits en (zelf) inspecties en op verzoek geef je interne trainingen met betrekking tot farmaceutische- en GMP/GDP onderwerpen. Je bent werkzaam in de fabriek en rapporteert aan de Quality Manager Operations.

De kandidaat

Wij zijn op zoek naar een collega die beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau met een aantal jaren relevante werkervaring
  • Kennis van farmaceutisch technische aspecten, GMP/GDP regelgeving en productie/verpakkingstechnologie
  • Ervaring met validatie studies
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Verder ben je in staat om:

  • Duidelijk te communiceren
  • Doortastend op te treden
  • Resultaatgericht te werken

Het aanbod:

Apotex Nederland biedt jou de mogelijkheid om binnen een dynamische, groeiende organisatie mee te bouwen aan het succes. Je mag rekenen op professionele ondersteuning, waaronder een inwerktraject en vaktechnische cursussen. Bij Apotex heerst een informele en open werksfeer. Uiteraard biedt Apotex Nederland je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met de ManufacturingManager, tel.: 071- 5243100.

Wanneer je wilt solliciteren naar deze vacature dan kun je een motivatie en cv sturen aan:

APOTEX NEDERLAND BV
t.a.v. Tinka Smith-Tolsma, HR officer/Recruiter
E-mail: t.smith@apotex.com

Come and join us, find your next challenging job in our Job board. There is plenty of interesting and rewarding work in life sciences in Leiden.

Find a job