April 25, 2025

Projectleider Human Capital Agenda (HCA) - Stichting Leiden Bio Science Park

We are LBSP Foundation. Our team works hard to provide a dynamic environment for life science professionals to flourish in. Together, we develop Europe’s leading Innovation District.
 LBSP Foundation / Stichting LBSP

Het Leiden Bio Science Park zoekt per direct een ervaren Projectleider Human Capital Agenda (HCA) met sterke communicatieve vaardigheden om invulling te geven aan de HCA. Als projectleider ben je trekker en geef je richting aan het doel om het LBSP in drie jaar te positioneren en realiseren als dé beste plek voor (inter)nationale LSH-professionals.

De groei van het Leiden Bio Science Park (LBSP) zet onverminderd door, nog sterker zelfs dan de afgelopen jaren. Bedrijven en instellingen op het grootste innovatie district van Nederland op het gebied van Life Sciences & Health verwachten een stijging van de huidige 20.000 arbeidsplaatsen naar 27.000-30.000 banen in 2027. Dit staat in de Human Capital Agenda (HCA) ‘Leiden Bio Science Park 2023-2028, ‘Zonder Talent Geen Groei’. Met deze agenda willen ondernemers, onderwijs en overheid de komende jaren gezamenlijk aan de slag om de vraag naar talent te vervullen.

In deze rol zul je onder andere nauw samenwerken met de Human Capital community op het LBSP, een netwerk op het park waarbinnen initiatieven, projecten, activiteiten en evenementen worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Binnen deze community denken onderwijsinstellingen, bedrijven, HR-professionals en de lokale en regionale overheid mee over relevante onderwerpen zoals bijvoorbeeld Leven Lang Ontwikkelen, de krapte op de arbeidsmarkt, de match tussen studenten en bedrijven en het aantrekken en behouden van (internationaal) talent.


Profile

Lees hier het volledige functieprofiel voor meer informatie.

Other information

Reageren kan tot 22 mei 2023.

Vacatures LBSP
vacatures@lbsp.nl

Did you know? We have now 19,900 jobs, in 2025 we are expecting 25,000 jobs