Chemisch Analist MLO – Starter at Eurofins PROXY Laboratories B.V.

Ben jij een ambitieuze starter die net is afgestudeerd in de Analytische Chemie op MLO-4 niveau, en ben je op zoek naar een uitdagende laboratoriumfunctie in een groeiend bedrijf? Dan heeft Eurofins PROXY Laboratories een interessante vacature voor jou!

Over

Eurofins PROXY Laboratories is onderdeel van de internationaal opererende Eurofins Biopharma ProductTesting divisie. Eurofins PROXY Laboratories is de grootste Nederlandse contractanalyse-organisatie, gespecialiseerd in het testen van (bio)farmaceutische grondstoffen, tussenproducten en geneesmiddelen. De laboratoria verrichten een zeer divers pakket aan analyses voor een groot aantal nationale en internationale klanten binnen de (bio)farmaceutische industrie.

Je rol als Chemisch Analist

Je bent binnen het QC laboratorium van PROXY zelfstandig verantwoordelijk voor de uitvoering en rapportage van fysisch/chemische analyses van farmaceutische grondstoffen, halffabrikaten of de veelal instrumentele analyses van eindproducten. Je werkt conform internationale richtlijnen zoals EP, USP, BP en JP.

Jouw profiel

Je ambieert een functie als Chemisch Analist binnen een QC omgeving die accuraat werkt en verantwoordelijkheid neemt voor het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt een diploma op MLO-4 niveau richting Analytische Chemie en je bent net afgestudeerd of hebt 1 a 2 jaar werkervaring in een laboratorium;
 • Je bent gemotiveerd en leergierig, en kunt je nieuwe technieken snel eigen maken;
 • Je hebt tijdens je stages of je eerste baan bij voorkeur ervaring op gedaan met instrumentele analyse-technieken, zoals bijvoorbeeld HPLC en/of GC,
 • Je hebt tijdens je stage of je eerste baan ervaring opgedaan met het werken volgens een kwaliteitssysteem zoals GMP, GLP of ISO-17025;
 • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team effectief te werken;
 • Je bent in staat om onder tijdsdruk te werken, en kunt je werk zelfstandig organiseren en plannen.

Daarnaast wil je in deze groeiende organisatie je kennis gebruiken om samen met je collega's de afdeling te verbeteren. Je bent efficiënt en wil graag processen stroomlijnen. Dit vereist naast intelligentie en nauwkeurigheid ook sociale- en communicatieve vaardigheden.

PROXY en Eurofins: volop mogelijkheden

Je werkt bij PROXY Laboratories in een hecht team waar collegialiteit en samenwerken voorop staan. Verder biedt PROXY:

 • Een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen het team;
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng;
 • Vakinhoudelijke trainingen en mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;
 • Flexibele werktijden;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als je werkt bij PROXY ondervind je de voordelen van Eurofins als moederbedrijf. Onze ambitieuze groeiplannen bieden mogelijkheden voor de organisatie, maar ook voor onze werknemers:

 • Volop groeimogelijkheden;
 • Een groot klantportfolio zorgt voor veel diversiteit in je werk.

Ben je enthousiast en wil je eens verder praten?

Solliciteer op onze website www.sinensislifesciences.com, of stuur je CV en motivatiebrief naar Sollicitatie.NDSC.NL@eurofins.com . Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Human Resources via telefoonnummer 071-5244080 of Sollicitatie.NDSC.NL@eurofins.com

Come and join us, find your next challenging job in our Job board. There is plenty of interesting and rewarding work in life sciences in Leiden.

Find a job