Arts (promotieplaats) at Centre for Human Drug Research

GEZOCHT: ARTSEN DIE WILLEN PROMOVEREN

Functie-omschrijving

We zijn momenteel op zoek naar talentvolle artsen die het leuk vinden om met een hecht, multidisciplinair team een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk en commercieel onderzoek. Je richt je hierbij op alle aspecten van het klinisch geneesmiddelenonderzoek en werkt samen met (inter)nationale (academische) instituten en bedrijven.

Naast een opleiding tot klinisch farmacoloog, bieden we je de kans om te promoveren. Op dit moment hebben we promotieplaatsen binnen de vakgebieden: neurologie, psychiatrie, dermatologie en immunologie. Mocht je je nog willen oriënteren en de keuze voor een aandachtsgebied later maken dan kan dat ook.

Aanstelling

In 4-5 jaar (duur van de aanstelling) schrijf je je proefschrift en certificeer je je als klinisch farmacoloog waarna we de meeste artsen zien doorstromen naar een klinisch-specialistische opleidingsplaats. Door ons uitstekende netwerk kunnen wij hierbij helpen.

Meer informatie is te vinden in onze brochure: Clinical research program 

Sollicitatie

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, kan je per e-mail een sollicitatie met CV sturen. Voor meer informatie over de functie kan je je richten tot een van de Research Directors via 071-5246400.

Over de organisatie

CHDR verricht sinds 1987 hoogwaardig geneesmiddelenonderzoek bij patiënten en gezonde proefpersonen in Nederland en onderzoek effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Meer informatie is te vinden op de website. CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Centre for Human Drug Research, Zernikedreef 8, 2333 CL Leiden, the Netherlands. Tel.:071-5246400.

Come and join us, find your next challenging job in our Job board. There is plenty of interesting and rewarding work in life sciences in Leiden.

Find a job