Senior HR Manager at Centre for Human Drug Research

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR aan klinisch onderzoek van nieuwe en bestaande geneesmiddelen bij patiënten en gezonde proefpersonen.

We zijn momenteel op zoek naar een Senior HR Manager die samen met het team de afdeling omvormt van een administratief uitvoerende naar een proces begeleidende en adviserende afdeling binnen een dynamische, slimme en tikkeltje eigenwijze organisatie. Je bent een klankbord voor de directie en het management. Speerpunten binnen de organisatie liggen op het gebied van recruitment & talent management, maar alle reguliere HR gebieden inclusief de salarisverwerking en de gebruikte HR technologie vallen onder je hoede. Samen met 2 collega’s geef je vorm aan en voer je het personeelsbeleid uit.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie brief en cv naar pz@chdr.nl. Je mag natuurlijk ook altijd bellen met de afdeling personeelszaken (+31 71 524 64 01) of contact zoeken met Cindy Barry-Schouten via LinkedIn.

Over de organisatie

Het Centre for Human Drug Research verricht sinds 1987 hoogwaardig Geneesmiddelenonderzoek bij patiënten en gezonde proefpersonen in Nederland en onderzoekt effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Meer informatie is te vinden op onze website. CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Centre for Human Drug Research, Zernikedreef 8, 2333 CL Leiden, the Netherlands. Tel.: 071-5246400.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Find out more about drug development at Leiden Bio Science Park.

R&D