Clinical Documentation & Planning project support at Eurofins Professional Scientific Services Netherlands B.V.

Regio Leiden
Fulltime (38,5 uur per week)

Eurofins Professional Scientific Services Nederland (PSS) groeit!

Met meer dan 300 labs en meer dan 30.000 collega’s is Eurofins wereldleider op het gebied van analyses ten behoeve van BioPharma, Food, Milieu en Klinische Diagnostica. PSS is een bekroonde In-sourcing-oplossing voor farmaceutische bedrijven.  Op verzoek van farmaceutische klanten levert PSS dedicated, gekwalificeerd en opgeleid Eurofins-personeel dat op de locatie van een klant werkt met behulp van faciliteiten, apparatuur, computersystemen, SOP's en methoden van de klant. De medewerkers van PSS werken aan een vooraf gedefinieerd project of activiteiten op de locatie van de klant.

Wereldwijd werken er ongeveer 1.400 werknemers bij PSS. In Nederland krijg je ongeveer 90 enthousiaste collega’s, verdeeld over vijf klantlocaties. 

We bieden je een loopbaan bij een wereldleider op het gebied van lab expertise. Bij Eurofins PSS staan collegialiteit, samenwerken, klantgerichtheid en kwalitatief goed werk leveren, voorop.

Voor onze locatie in regio Leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste Clinical Documentation & Planning project support. Op deze locatie werkt ons team aan de (internationale) productie van Biologicals (MAB’s en andere eiwitten) voor R&D projecten en klinische studies. Dit alles gebeurt onder GMP richtlijnen en heeft direct invloed op lopende en toekomstige (non)commerciële studies voor medicijnen.

Wat ga je doen?

Multidisciplinaire teams werken gezamenlijk aan de benodigde documentatie voor de klinische productie. Jij bent verantwoordelijk dat deze GMP documentatie voor de klinische studies op orde is. Dit houdt in dat de trainingen, logboeken, batch records en overige technische rapporten op tijd en juist beschikbaar zijn in het kwaliteitssysteem. Daarnaast waarborg jij de high-level planning van het proces van Tech transfer tot en met de shipment van het uiteindelijke medicijn. Je plant de meetings met de subgroepen van het project team, en houdt hiervan de notulen bij. Hierin ben je een belangrijke assistent van de project leider.

Wie ben jij?

Je bent afgestudeerd (HLO, HBO Chemie, of MLO4) of hebt naast je opleiding enkele jaren werkervaring mét ambitie! Jouw affiniteit met microbiologie of biotechnologie blijkt uit je CV. Je werkt zelfstandig en hebt een klantgerichte houding. Je snapt wat de klant vraagt, werkt goed samen met je collega’s en bent proactief. Daarnaast werk je zeer nauwkeurig en denkt altijd in oplossingen in plaats van problemen. Je hebt daarnaast ervaring met Visio en Excel en als je ervaring hebt met ‘Process Excellence’ en/of ‘Lean Six Sigma’ is dat een grote pre. Daarnaast is het werken in projectteams je niet vreemd en schakel jij snel tussen verschillende taken zonder het overzicht te verliezen. 

Onze groeiende organisatie streeft naar continue verbetering en daarin kunnen wij jouw inbreng goed gebruiken. Met jouw natuurlijke flair en overredingskracht bereik je, samen met je collega’s, binnen de gestelde tijd de gewenste resultaten en streef jij verbetering na.

Wat bieden wij?

Werken bij PSS betekent werken met gemotiveerde mensen met een can-do mentaliteit. Onze mensen werken in een internationale omgeving, binnen een enthousiast team en voor een organisatie waar voldoende ruimte is om je verder te ontwikkelen. Samenwerken is voor ons ontzettend belangrijk en plezier hebben in wat je doet hoort daar natuurlijk ook bij! Onze maandelijkse teamlunches, teamuitjes en het uitreiken van award aan collega's zijn daar een voorbeeld van.           

Heb je interesse?

Wij kijken uit naar je sollicitatie! Wil je meer informatie over de functie, neem gerust contact op met onze HR afdeling via sollicitaties.pssnl@eurofins.com of 071 52 44 081. Wil je direct solliciteren, dan kan dat door jouw CV en natuurlijk een motivatie te uploaden via de sollicitatiebutton "apply now". 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: QA, documentation, documentatie, projectondersteuning 

Find the right employees! You can easily upload your vacancies at the My Park section. Please contact Carla van der Laan.

Contact