Junior Researcher Work, Health & Technology at TNO

Wat ga je doen?

Duurzame inzetbaarheid van mensen is van groot belang niet alleen voor Nederland, maar ook voor Europa. De expertise groep Work Health Technology (WHT) zet zich in voor het verbeteren van duurzame inzetbaarheid van werkenden. Dat doen wij door te werken aan oplossingen waarmee de totale groep werkenden zo lang mogelijk gezond, vitaal en bevlogen aan het werk blijft. Om dit te bereiken doen we onderzoek, ontwikkelen en evalueren we interventies op het terrein van arbeidsveiligheid, fysieke en psychosociale belasting. Daarnaast maken wij ons sterk voor een geïntegreerde aanpak van gezondheid, welzijn en participatie en ontwikkelen we hiervoor nieuwe organisatiemodellen in zogenaamde proeftuinen. Hierbij tonen we middels procesevaluaties de meerwaarde van een nieuwe aanpak aan.

Binnen de expertise groep WHT voer je in teamverband verschillende onderzoeks- en adviesprojecten tegelijkertijd uit om de gezondheid van werknemers te beschermen of te bevorderen. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van kwantitatief of kwalitatief onderzoek en door het ontwikkelen en implementeren van maatregelen. Je voert projecten uit waarin complexe politieke verhoudingen een rol kunnen spelen, zowel nationaal als internationaal. Je schrijft mee aan projectvoorstellen, offertes, (beleids- en advies) rapportages en (wetenschappelijke) publicaties in het Nederlands en Engels. Je werkt mee aan het verwerven van opdrachten, zowel bij bedrijven als bij de Nederlandse of Europese overheden. De projecten waarop je zult werken zijn heel breed, van bijdragen aan kennisontwikkeling (bijvoorbeeld uitvoeren van secundaire data analyses) tot het overdragen van kennis en organiseren van bijeenkomsten met bedrijven.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een relevante gezondheidswetenschappelijke of sociaal wetenschappelijke opleiding. Bijvoorbeeld bewegingswetenschappen, epidemiologie, gezondheidswetenschappen, psychologie of sociale wetenschappen;
  • Je hebt kennis van - en bij voorkeur ervaring op - het werkterrein Arbeid & Gezondheid en gedragsverandering;
  • Je hebt gevoel voor politiek complexe situaties en vindt het een uitdaging om in een dynamische omgeving te opereren;
  • Je beschikt over goede onderzoeksvaardigheden en je hebt ervaring met kwantitatieve (SPSS) en kwalitatieve data-analyse;
  • Verder ben je een verbinder - zowel inhoudelijk als tussen mensen - en beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als verbaal);
  • Je bent gericht op samenwerking, leergierig, ondernemend, zelfstandig, klant- en resultaatgericht;
  • Je kunt goed reflecteren op jezelf, bent loyaal en hebt oog voor het collectief belang.

De functie kan zowel fulltime (40u) als parttime (32u) vervuld worden.

Wat mag je van je werkomgeving verwachten?

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die op basis van haar expertise en onderzoek een belangrijke bijdrage levert aan de concurrentiekracht van bedrijven en organisaties, aan de economie en aan de kwaliteit van de samenleving als geheel. Je werkt in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten tegelijk. Met zo’n 3000 medewerkers werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers: overheden, het MKB, grote bedrijven, dienstverleners en maatschappelijke organisaties.

Samen werken we aan nieuwe kennis, betere producten, heldere adviezen over beleid en processen. Bij alles wat we doen, draait het om impact. Onze product- en procesinnovaties en onze adviezen hebben pas écht zin als de opdrachtgever daarmee zijn concurrentiepositie kan verbeteren, als de overheid daarmee haar beleid doelmatiger kan inrichten en als het mensen en organisaties daadwerkelijk verder helpt.

Wat kan TNO je bieden?

Werken met plezier betekent voor iedere werknemer iets anders. Daarom bieden wij bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden a-la-carte, waarbij je maandelijks diverse arbeidsvoorwaarden tegen elkaar kunt uitruilen. Door flexibele werktijden (bijvoorbeeld 4x9) en verschillende verlofregelingen kun je zelf een pakket creëren wat optimaal aansluit op jouw wensen.

TNO hecht veel waarde aan zowel jouw persoonlijke als jouw professionele ontwikkeling. Er zijn vele mogelijkheden om met je ontwikkeling aan de slag te gaan: congressen, opleidingen, workshops, coaching, intervisie, mentoring en functierotatie. Bij TNO heb je de regie van je eigen carrière voor een zeer groot deel in eigen hand.

Hoe ziet het proces eruit?

Solliciteren is mogelijk t/m 27 januari. Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes. Daarna volgt een selectieassessment en afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. We streven ernaar dit binnen 4 weken af te ronden.

Heeft deze vacature iets bij je los gemaakt?

Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet!
Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen.

Recruiter: Jeroen De Bie
Mobiel: +31 (0)6-114 57299
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/debiejeroen

Hiring manager: Marjon van Haandel
Telefoonnummer: +31 (0)88-86 61535

Voor meer informatie of direct solliciteren klikt u hier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Come and join us, find your next challenging job in our Job board. There is plenty of interesting and rewarding work in life sciences in Leiden.

Find a job