Medewerker Toetsorganisatie (0,7 fte) at Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectorale hogeschool in het hart van de Randstad.

De hogeschool heeft ongeveer 11.000 studenten en 1.100 medewerkers. Het onderwijs wordt gegeven binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor wordt opgeleid. Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk. Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming, socialisatie, internationalisering en het ontwikkelen van maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uit van onze opleidingen. Het leren van de student staat daarbij altijd centraal. 

Onderwijs- en Studentzaken

Het team toetsorganisatie bestaat uit zes medewerkers en valt onder de dienst Onderwijs– en Studentzaken. Deze dienst ondersteunt het onderwijsproces op een tastbare, directe wijze in processen zoals het maken van toetsroosters, het organiseren van toetsafname en het ondersteunen van de examencommissies. De dienst Onderwijs- en Studentzaken omvat ook de studentvolgadministratie (SVA) en studentinschrijvingen (SI). Verder valt het decanaat, het mediacentrum en functioneel applicatie­beheer onder de dienst.

De functie

In deze functie van Medewerker Toetsorganisatie werk je zowel in de frontoffice, te weten de toetsbalie, als in de backoffice. Je zorgt ervoor dat de toetsen voor de studenten klaar liggen en administratief worden verwerkt. Je bent contactpersoon voor de docenten uit de opleidingen die de toetsen aanleveren. Verder heb je o.a. contact met collega’s van Roostering en met de surveillanten over instructies voor het afnemen van toetsen. Bij onvoorziene problemen tijdens het afnemen van toetsen weet je adequaat te handelen. Samen met je collega’s vervul je een belangrijke rol bij het borgen van kwaliteit van de organisatie- en de procedures rondom tentamens en examens.

Functie-eisen en competenties

Wij zoeken een collega met mbo+ werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare ervaring met Office 365 en Excel en bent gewend om te werken met geautomatiseerde databasesystemen. Je werkt secuur, ook onder druk, en daarbij verlies je niet het tempo. Ten slotte ben je collegiaal ingesteld en ben je bereid een stukje harder te lopen als de situatie dat vraagt.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO-HBO is van toepassing. Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van ervaring en opleiding is het salaris minimaal  €1902,03 en maximaal €2.653,45 (schaal 6) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de inhoud van de functie kan worden ingewonnen bij Ella Noordhoek, manager onderwijsondersteuning, via telefoonnummer 06-46846821 of per mail.

Uw sollicitatie inclusief curriculum vitae kunt u tot 28 januari 2019 onder vermelding van 03/2019/O&S mailen.

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Where to find companies and their profiles? You will find them in our directory.

To the map