Artsonderzoeker (promotieplaats Neuropsychologie) at Centre for Human Drug Research

GEZOCHT: ARTS DIE WIL PROMOVEREN op het gebied van de Ziekte van Alzheimer

Functie-omschrijving

We zijn momenteel op zoek naar een talentvolle arts (eventueel neuropsycholoog) die het leuk vindt om met een hecht, multidisciplinair team een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk en commercieel onderzoek. Je richt je hierbij op alle aspecten van het klinisch geneesmiddelenonderzoek en werkt samen met (inter)nationale (academische) instituten en bedrijven.

Naast een opleiding tot klinisch farmacoloog, bieden we je de kans om te promoveren. Op dit moment hebben we een promotieplaatsen binnen het vakgebied: neurologie, specifiek gericht op de Ziekte van Alzheimer.

Aanstelling

In 4-5 jaar (duur van de aanstelling) schrijf je je proefschrift en certificeer je je als klinisch farmacoloog waarna we de meeste artsen zien doorstromen naar een klinisch-specialistische opleidingsplaats. Door ons uitstekende netwerk kunnen wij hierbij helpen.

Sollicitatie

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, kan je per e-mail een sollicitatie met CV sturen naar pz@chdr.nl. Voor meer informatie over de functie kan je je richten tot Dr. G.J. Groeneveld, neuroloog-klinisch farmacoloog via 071-5246400.

Over de organisatie

CHDR verricht sinds 1987 hoogwaardig geneesmiddelenonderzoek bij patiënten en gezonde proefpersonen in Nederland en onderzoekt effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Meer informatie is te vinden op de website. CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Centre for Human Drug Research, Zernikedreef 8, 2333 CL Leiden, the Netherlands. Tel.:071-5246400.

Would you like to add graphs or other content to your company page, please contact
Carla van der Laan.

Contact