Medewerker HR administratie at Naturalis Biodiversity Center

De afdeling

Het P&O-team bestaat uit een afdelingshoofd, vier adviseurs en drie medewerkers op de backoffice. De adviseurs bieden ondersteuning aan het lijnmanagement en de organisatie bij allerhande personele vraagstukken, zoals begeleiding bij ziekteverzuim, werving en selectie en organisatie-ontwikkeling. De P&O backoffice werkt samen met de adviseurs en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de administratieve P&O processen, zoals het opstellen van overeenkomsten, bewaken van termijnen, beheren van personeelsdossiers en het verstrekken van managementinformatie.

De functie

Als medewerker van de P&O-backoffice ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor een klantgerichte, correcte en uniforme uitvoering van de P&O administratie die voortkomt uit de in-, door en uitstroom. Jouw aandachtsgebied binnen Naturalis ligt bij de sectoren Publiek & Markt en Onderzoek & Onderwijs; je krijgt daarbij te maken met de internationale context waarin Naturalis acteert.

Je houdt je oa bezig met:

  • ondersteunen van het werving- en selectieproces, zoals het plaatsen van vacatures op diverse websites, het inplannen van de sollicitatiecommissies en het versturen van uitnodigingen en afwijzingen naar kandidaten;

  • opstellen van diverse soorten overeenkomsten en bevestigingen voor (gast)medewerkers, stagiairs en vrijwilligers;

  • verwerken van mutaties in het personeelsinformatiesysteem (AFAS);

  • bewaken of afspraken conform de cao en regelgeving gemaakt worden en vragen op dit gebied beantwoorden;

  • zorgdragen voor een optimaal beheer van de personeelsdossiers;

  • de aanvraag van verblijfs- en werkvergunningen en het bewaken van dit proces.

Door je kennis en ervaring ben je los van het standaard werkpakket in staat om mee te denken met de adviseurs, zo nodig maatwerk te leveren en een bijdrage te leveren aan de continue professionalisering en automatisering van de P&O processen en procedures.

Profiel en functie-eisen

Je hebt een mbo/hbo werk- en denkniveau. Dit heb je bereikt door (minimaal) een mbo opleiding op administratief of personeelsgebied aangevuld met werkervaring in een vergelijkbare functie. Ook kan de vacature een interessante startfunctie zijn voor een hbo'er Personeel en Arbeid met enige werkervaring. Je hebt hoe dan ook een grondige en actuele kennis van relevante wet- en regelgeving en sociale zekerheid, en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Je houdt overzicht over je eigen werk, bent flexibel en pakt taken proactief en zelfstandig op. Vanzelfsprekend ben je dienstverlenend ingesteld, zonder het zakelijke aspect uit het oog te verliezen en vind je het prettig om samen te werken in een team. Verder heb je ervaring met het werken met personeelsinformatiesystemen - bij voorkeur AFAS - en kun je goed overweg met spreadsheets. Ervaring in een internationale en/of kennisintensieve omgeving is een pre.

Aanbod

Je krijgt een dienstverband voor de periode van een jaar met uitzicht op verlenging. Naturalis biedt een fascinerende en maatschappelijk relevante werkomgeving met een grote diversiteit aan professionals met liefde voor de natuur en biodiversiteit. Je komt te werken in een ambitieus team met enthousiaste collega’s waarin je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken en samen invulling te geven aan de optimalisatie van de P&O processen.

Je gaat werken in Leiden, goed bereikbaar vanuit zowel Den Haag, Rotterdam als Amsterdam. Wij bieden je een dienstverband tussen 32 en 36 uur per week met een salaris van maximaal € 3.288,- bruto per maand (schaal 8 Museum cao) op fulltime basis. Voor de reiskosten woon-werk, bieden wij een vergoeding van 12,5 cent per kilometer (maximaal 45 km enkele reis per dag).

Informatie en sollicitatie

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Sjaak Bakker (senior medewerker P&O backoffice) en voor procedurele informatie met de afdeling P&O (beide 071-751 9191).

Laat ons zo snel mogelijk weten waarom jij als Medewerker HR administratie bij ons aan de slag wilt en waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze functie. We vragen je uiterlijk 17 maart 2019 te reageren door gebruik te maken van het sollicitatieformulier. De eerste gesprekken vinden plaats op 21 en 22 maart. Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd. Als onderdeel van de procedure bestaat de mogelijkheid dat wij LinkedIn raadplegen.

Naturalis onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Find the right employees! You can easily upload your vacancies at the My Park section. Please contact Carla van der Laan.

Contact