Arts-onderzoeker Dermatologie (promotieplaats) at Centre for Human Drug Research

Wie zijn wij?

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Hoe ziet de functie eruit?

We zijn op zoek naar een talentvolle arts die het leuk vindt om in een hecht, multidisciplinair team een bijdrage te leveren aan klinisch geneesmiddelonderzoek in nauwe samenwerking met het LUMC en farmaceutische bedrijven, zowel in binnen- als buitenland. In deze specifieke functie doorloop je een promotietraject met een focus op (pre-) maligniteiten. Onderzoeksthema’s zijn bijvoorbeeld (farmacologische modulatie van) HPV-gemedieerde aandoeningen en cutane T-cel lymfomen. Daarnaast ontwikkel je methodes om effecten van geneesmiddelen te meten, o.a. met behulp van nieuwe beeldvormingstechnieken.

Welke eigenschappen heb je nodig?

Het hebben van een BIG-registratie en interesse in de combinatie projectmanagement en wetenschap is essentieel – aantoonbare interesse of ervaring in de dermatologie is een pré. Vanwege de internationale samenwerking, is verder een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal gewenst.

Wat bieden wij?

Naast een opleiding tot klinisch farmacoloog, bieden we je de kans om te promoveren aan de Universiteit Leiden/LUMC. In 4-5 jaar (duur van de aanstelling) schrijf je je proefschrift en certificeer je je als klinisch farmacoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Klinische Farmacologie en Biofarmacie (NVKFB). Wij zien de meeste artsen na hun promotietraject doorstromen naar een klinisch-specialistische opleidingsplaats bij voorbeeld in het LUMC. Door ons uitstekende netwerk kunnen wij dit ondersteunen.

Sollicitatie

Meer informatie over deze functie kun je vinden op onze website en via deze link. Je mag natuurlijk ook altijd bellen met de afdeling personeelszaken (071-5246400), mailen (pz@chdr.nl), of contact zoeken met Robert Rissmann (rrissmann@chdr.nl).

Find your job at Leiden Bio Science Park: plenty of challenging jobs available.

Find a Job