Business Intelligence developer (1,0 fte) at Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden zoekt:

Business Intelligence developer

De functie

De functie van BI-developer is een recent toegevoegde functie binnen de Hogeschool en biedt uitdagend en interessant werk.

Als BI-developer ben je de schakel tussen de gebruikers en hun informatievoorziening. Je zorgt ervoor dat de informatie in de BI-omgeving blijft aansluiten bij de behoeften van de gebruikers bijvoorbeeld door het aansluiten van nieuwe bronnen.

De hoofdtaken zijn:

  • Ontwerpen, plannen en realiseren van een datawarehouse omgeving met Microsoft producten;

  • Ontwikkelen en onderhouden van de diverse ETL-processen;

  • Het ontwikkelen van en onderhouden kubussen, dashboards en rapportages;

  • Het afstemmen van de informatiebehoefte op strategisch, tactisch en operationeel niveau en adviseren over datakwaliteit;

  • Mede beheren en uitbouwen van een datahub, het Information Framework.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo Business Information Management op zak met actuele kennis over het vakgebied business intelligence en databases;

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;

  • Jouw kennis van en ervaring met SSIS, SSRS, SSAS, PowerBI, BIML, SQL Server, Powershell is up-to-date, of in ieder geval voor een deel van deze producten;

  • Je weet als geen ander hoe je de klantvraag achter de vraag kunt vinden;

  • Je analyses en advies zijn van hoge kwaliteit en in je communicatie ben je helder en to-the-point.

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectorale hogeschool in het hart van de Randstad.

De hogeschool heeft ongeveer 11.000 studenten en 1.100 medewerkers. Het onderwijs wordt gegeven binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor wordt opgeleid. Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk. Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming, socialisatie, internationalisering en het ontwikkelen van maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uit van onze opleidingen. Het leren van de student staat daarbij altijd centraal. 

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 3.560,72 en maximaal € 4.892,31 (schaal 11) bij een fulltime dienstverband, volgens de salaristabellen van de cao-hbo. Het betreft een dienstverband voor 0,8-1,0 fte voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd. Daarnaast is er een prima pensioenregeling via het ABP, kan je kiezen voor extra vakantiedagen en is er de mogelijkheid om af en toe thuis te werken. Verder kent de CAO-hbo een gunstige eindejaarsuitkering en is de hogeschool dicht bij station Leiden gesitueerd.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Jan Roele, via roele.j@hsleiden.nl      

Je sollicitatie, inclusief curriculum vitae, kun je tot 1 juli 2019, onder vermelding van vacaturenummer 15/2019/ICT mailen naar: werving-selectie@hsleiden.nl

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Find the right employees! You can easily upload your vacancies at the My Park section. Please contact Carla van der Laan.

Contact