Directeur - Leiden Bio Science Park at Leiden Bio Science Park

inspirator – bouwer – verbinder

Parel van de Nederlandse kenniseconomie, global hotspot voor Life Sciences & Health. Uniek ecosysteem. Groeimotor van Leidse regio.

Leiden Bio Science Park - opgericht in 1984 en in 35 jaar uitgegroeid tot grootste Life Sciences & Health campus van Nederland en toonaangevend in Europa. Grote diversiteit aan actieve partijen (bedrijfsleven, onderwijs, onderzoek en overheid) maakt LBSP tot zeer dynamische omgeving. Ambitie is doorgroei van science park naar innovatiedistrict waar internationaal talent kan werken, wonen en ontmoeten. Hiervoor is nieuwe campusorganisatie nodig die inspireert en onderneemt.

Gezochte directeur bouwt en leidt organisatie. Bevordert verdere ontwikkeling van LBSP als uniek ecosysteem. Komt met innovatieve initiatieven en weet financiële middelen te organiseren. Versterkt positie van LBSP lokaal, nationaal en internationaal en is het gezicht van het LBSP. Zorgt voor verbinding tussen diverse stakeholders.

Gezochte directeur is ondernemend en een uitstekende netwerker. Heeft ervaring op snijvlak publiek-privaat. Met expertise op gebied van innovatie en/of kennisintensief ondernemerschap bij voorkeur in Life Sciences en Health.

Werving en Selectie gaat via Ebbinge.

Come and join us, find your next challenging job in our Job board. There is plenty of interesting and rewarding work in life sciences in Leiden.

Find a job