Manager Inkoop (28–36 uur) at Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden zoekt: Manager Inkoop (28–36 uur)

Een omgeving waar studenten én medewerkers worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen en de ruimte krijgen eigen keuzes te maken. Dat past precies bij jou!

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectorale hogeschool in het hart van de Randstad. Ons aanbod bestaat uit voltijdse bachelor-opleiding, deeltijd/duaal opleidingen en masteropleidingen. Het onderwijs en onderzoek richt zich op de thema’s jeugd, gezondheidszorg en life sciences. Deze sluiten aan bij de behoeften en ontwikkelingen in de regio en de regionale economische agenda. Het werkveld is actief betrokken bij de vormgeving en uitvoering van ons onderwijs. De hogeschool heeft circa 11.000 studenten en rond de 1100 medewerkers. De opleidingen zijn ondergebracht in vijf Faculteiten.

Facilitair Bedrijf

Het Facilitair Bedrijf is een ondersteunende dienst die aansluit bij het primaire proces. De deelgebieden van het Facilitair Bedrijf zijn: Huisvesting, Inkoop, Schoonmaak, Catering, Evenementen, Technische Zaken, Beveiliging, Conciërge, Receptie, Repro, BHV, Veiligheid, Duurzaamheid & Milieu en de Servicedesk. We kennen een informele, constructieve en collegiale werksfeer.

De functie

Met een klein inkoopteam, soms extern ingehuurde capaciteit en enige secretariële ondersteuning - organiseer en begeleid je (Europese) aanbestedingen, adviseer je over contracten, contractmanagement, verwerkersovereenkomsten en spendanalyses.

In jouw rol als Manager Inkoop, ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de strategische inkoop- en contractmanagementvisie. Het digitaliseren en optimaliseren van (inkoop)processen op de afdeling is een actueel thema, evenals contract- en leveranciersmanagement.

Je bent adviseur van interne opdrachtgevers op het gebied van inkoopprocessen, waaronder duurzame inkoop en de inzet van arbeidsbeperkten, en zorgt voor de analyse van spendgegevens en het opstellen van managementrapportages.

Als Manager Inkoop ken je de dynamische omgeving van een semipublieke instelling en lever je een bijdrage aan de doelstellingen van Hogeschool Leiden. Uiteraard herken je je in onze waarden: respect, integer, betrokken, positief en verantwoordelijk.

Je maakt deel uit van het managementteam van het Facilitair Bedrijf en rapporteert aan de Directeur Facilitair Bedrijf.

Functie-eisen

De basis die je meeneemt is HBO/WO-werk- en denkniveau. Je hebt gedegen theoretische kennis van inkoop (NEVI-1 en -2) en ervaring met online inkoopplatforms en Europese aanbestedingen.

We zien graag minimaal vijf jaar ervaring in een stevige inkoopfunctie, bij voorkeur in een onderwijs-, overheids- of grotere not-for-profit omgeving. Bijvoorbeeld als Manager Procurement of Manager Purchasing. Ben je op dit moment Senior Inkoper/Senior Buyer en toe aan een volgende stap? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

Competenties:

  • strategisch en analytisch denkvermogen;

  • resultaatgericht;

  • adviesvaardigheden;

  • organisatiesensitiviteit;

  • creativiteit.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO-HBO is van toepassing. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, met de intentie langjarig successen met elkaar te vieren. Het salaris is minimaal € 4.326,- en maximaal € 5.564,- bruto per maand op basis van een volledig dienstverband (36 uur, schaal 12). Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden betreft het een contract voor 28 tot 36 uur per week.

Naast keuze voor de hoeveelheid vakantiedagen, bouw je een goed pensioen op en krijg je een nette reiskostenvergoeding. Hogeschool Leiden kent flexibele werktijden.

Informatie en sollicitatie

Jouw sollicitatie inclusief curriculum vitae kun je tot 25 april 2019 onder vermelding van vacaturenummer 29/2019/FB, mailen naar: werving-selectie@hsleiden.nl

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure.

Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Where to find companies and their profiles? You will find them in our directory.

To the map