QA Specialist at Centre for Human Drug Research

Wie zijn wij?

CHDR verricht sinds 1987 hoogwaardig geneesmiddelenonderzoek bij gezonde proefpersonen en patiënten en onderzoekt effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Dit doet CHDR in samenwerking met zowel farmaceutische en biotech bedrijven, met academische partners en verder doen we ook door onze eigen onderzoekers geïnitieerd onderzoek. Meer informatie over CHDR is te vinden op www.chdr.nl.

Hoe ziet de functie eruit?

We zijn voor onze QA afdeling op zoek naar uitbreiding van ons team. We zoeken iemand die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling en uitbreiding van ons quality management systeem. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van interne audits, coördineren van externe audits, CAPA management en initiëren en implementeren van nieuwe procedures in het kader van continue proces verbetering. De afdeling en werkomgeving zijn dynamisch: geen dag is hetzelfde.

Wie ben jij?

Je bent minimaal HBO (Bachelor) opgeleid met minimaal drie jaar relevante werkervaring in klinisch wetenschappelijk onderzoek. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet deze zowel verbaal als schriftelijk in te zetten. Zo kun je uitstekend rapportages schrijven en ben je een motivator. Je bent een analytische systeemdenker, pragmatisch, oplossingsgericht, flexibel en kunt goed plannen en organiseren. Je beheerst de Engelse taal vloeiend, zowel mondeling als schriftelijk en je hebt gedegen kennis van wet- en regelgeving voor klinisch onderzoek. Je hebt al ervaring met het uitvoeren van interne audits en coördineren van externe audits of inspecties.

Ervaring met quality risk management en kennis van medical device regulation strekt tot aanbeveling.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een klein, hecht team en een snelgroeiende, ambitieuze organisatie waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. We bieden je een plezierige werkplek met een open, multidisciplinaire werkomgeving. Naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en verschillende sociale activiteiten.

Where to find companies and their profiles? You will find them in our directory.

To the map