(Junior) Datamanager, m/v at EBMT Clinical Trials & Non interventional Studies

Organisatie: European society for Blood and Marrow Transplantation (EBMT)
Aanstelling: 36 uur per week (fulltime)
Begindatum: zo snel mogelijk
Vooropleidingseis: hoger onderwijs (HBO of WO)
Salaris: € 2288 - 3099,- bruto per maand (schaal 7)
Sluitingsdatum voor aanmelding: 21 juni 2019

Functie

Als (junior) datamanager werk je onder leiding van een studiecoördinator binnen het EBMT Data Office Leiden voor de Chronic Malignancies Working Party en de Infectious Diseases Working Party. Met behulp van een web-based databasesysteem ondersteun je de studiecoördinator bij het uitvoeren van meerdere retrospectieve- en niet-interventionele prospectieve studies op het gebied van stamcel transplantaties. Je bent van ontwerp (proposal, formulier design) tot analyse (het maken van de analysis data file) betrokken bij de studies. Je hebt contact met veel verschillende ziekenhuizen binnen Europa om te zorgen voor zo compleet mogelijke data met een hoge kwaliteit. Daarnaast gebruik je SPSS en R om de data te prepareren voor de uiteindelijk analyse van de EBMT statisticus. Je bent dus verantwoordelijk voor veel verschillende datamanagement onderdelen, waarbij het belangrijk is dat je kunt schakelen tussen taken. Je hebt een actieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden.
Alle taken worden uitgevoerd in overleg met de hoofdonderzoeker en een EBMT- statisticus.

Profiel

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega met een hoger beroeps- werk- en denkniveau, die past in het volgende profiel:

  • 1-3 jaar datamanagement ervaring en/of recent een opleiding afgerond in een van de (para-) medische richtingen (bij voorkeur bio-informatica)
  • Analytische vaardigheden.
  • Bewezen affiniteit met programmeren (SPSS, R, Python, VBA en/of andere programmeertalen).
  • Basiskennis en/of ervaring met databasebeheer is essentieel.
  • Enige kennis van medische terminologie.
  • Goede beheersing van gesproken en geschreven Nederlands en Engels.
  • Goede administratieve vaardigheden.
  • Gemotiveerd, flexibel en in staat om deadlines te halen.

EBMT

EBMT is een not-for-profit organisatie opgericht in 1974 om wetenschappers en artsen die betrokken zijn bij bloed- en beenmergtransplantaties in staat te stellen hun ervaringen te delen en coöperatieve studies te ontwikkelen. Onze missie is het bevorderen van excellentie in de wetenschap om zodoende de resultaten van stamceltransplantaties verder te verbeteren en alle betrokkenen, inclusief patiënten en hun families, te informeren over ontwikkelingen in het veld. EBMT heeft kantoren in Barcelona, Leiden, Londen en Parijs en heeft momenteel 60 personeelsleden die voor de organisatie werken.

Aanbod

Je wordt aangenomen op basis van een 36-urige (fulltime) werkweek. De aanstelling is in eerste instantie voor vijf maanden, met uitzicht op verlenging. Je salaris en indeling zijn afhankelijk van je kwalificaties en ervaring, maximaal € 3099 (schaal 7) bruto per maand op basis van een fulltime functie.
EBMT biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Geïnteresseerd?

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jennifer Hoek, assistent operations manager, telnr 071-5265668, of Nina Knelange, studiecoördinator, telnr 071-5261513.
Om je kandidaat te stellen voor deze functie dien je je CV en motivatiebrief in het Engels te sturen naar EbmtDoLeiden@LUMC.NL t.a.v. mevrouw Anja van Biezen.
Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor deze aanvraagprocedure kunnen referenties worden gevraagd.

Wanneer wij van plan zijn u in dienst te nemen, zullen we u om een verklaring van goed gedrag (VOG) vragen. De kosten hiervan worden vergoed.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Whom to contact at Leiden Bio Science Park?

Contacts