Project Datamanager, m/v at EBMT Clinical Trials & Non interventional Studies

Organisatie: European society for Blood and Marrow Transplantation (EBMT)
Aanstelling: 36 uur per week
Begindatum: zo snel mogelijk
Vooropleidingseis: hoger onderwijs (HBO of WO)
Salaris: € 2288 - 3099,- bruto per maand (schaal 7)
Sluitingsdatum voor aanmelding: 05 juli 2019

Functie

Als project datamanager werk je onder leiding van de operations manager in het Data Office in Leiden. Jouw taak is het ondersteunen van de EBMT business manager door het maken van data reports en data files voor farmaceutische bedrijven en de EBMT statistici die betrokken zijn bij de verschillende projecten. Met behulp van SPSS en R selecteer en controleer je studie-specifieke gegevens uit de EBMT Registry (een multicentrisch web-based datasysteem) en verwerk je ze in de vorm van rapporten voor onder andere regelgevingsdoeleinden en de authorisatie van het op de markt brengen van medicijnen en therapieën. Het programmeren van automatisch gegenereerde rapporten is onderdeel van je werk. Je kunt schakelen tussen taken, en je hebt een actieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden. Alle taken worden uitgevoerd in samenwerking met een EBMT statisticus en/of de business manager. Vanwege de vele internationale contacten zijn flexibele werktijden, telefonische vergaderingen en congressen in het buitenland onderdeel van de functie.

Profiel

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega met een hoger beroeps- werk- en denkniveau, die past in het volgende profiel:

  • Recente ervaring met programmeren (SPSS, R, en/of andere programmeertalen) is essentieel.
  • Ervaring met databasebeheer.
  • Bij voorkeur 1-3 jaar datamanagement ervaring en/of recent een opleiding afgerond in een van de (para-) medische richtingen
  • Analytische vaardigheden.
  • Gemotiveerd, flexibel en in staat om deadlines te halen.
  • Goede beheersing van gesproken en geschreven Nederlands en Engels.
  • Enige kennis van medische terminologie.
  • Basiskennis statistiek is een pre.
  • Goede administratieve vaardigheden.

Heb je veel ervaring met programmeren, maar geen werkervaring op het gebied van data management en geen (para-) medische opleiding? Schroom niet om toch te reageren!

EBMT

EBMT is een not-for-profit organisatie opgericht in 1974 om wetenschappers en artsen die betrokken zijn bij bloed- en beenmergtransplantaties in staat te stellen hun ervaringen te delen en coöperatieve studies te ontwikkelen. Onze missie is het bevorderen van excellentie in de wetenschap om zodoende de resultaten van stamceltransplantaties en celtherapie verder te verbeteren en alle betrokkenen, inclusief patiënten en hun families, te informeren over ontwikkelingen in het veld. Door een nauwe samenwerking met de farmaceutische industrie is EBMT in staat een belangrijke bijdrage te leveren op vlak van nieuwe therapieën, zoals celtherapie.
EBMT heeft kantoren in Barcelona, Leiden, Londen en Parijs en heeft momenteel 70 personeelsleden die voor de organisatie werken.

Aanbod

Je wordt aangenomen op basis van een 36-urige werkweek. De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar, met uitzicht op verlenging. Je salaris en indeling zijn afhankelijk van je kwalificaties en ervaring, maximaal € 3099,- (schaal 7) bruto per maand op basis van een fulltime functie.
EBMT biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Geïnteresseerd?

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anja van Biezen, business development manager, telnr 071-5264746, of Linda Koster, studiecoördinator, telnr 071-5264615.
Om je kandidaat te stellen voor deze functie dien je je CV en motivatiebrief in het Engels te sturen naar EbmtDoLeiden@LUMC.NL t.a.v. mevrouw Anja van Biezen.
Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor deze aanvraagprocedure worden referenties gevraagd.

Wanneer wij van plan zijn u in dienst te nemen, zullen we u om een verklaring van goed gedrag (VOG) vragen. De kosten hiervan worden vergoed.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Where to find companies and their profiles? You will find them in our directory.

To the map