Laboratorium Assistent (v/m) 0.8 – 1.0 FTE at ZoBio

Over ZoBio

ZoBio is een spin-off bedrijf van de Universiteit Leiden, opgericht in 2004. Het is een innovatieve en groeiende onderneming die als contractlaboratorium onderzoeksdiensten op het gebied van geneesmiddelenonderzoek aanbiedt aan de farmaceutische en biotech industrieën. We ontwerpen, maken en onderzoeken recombinante eiwitten. Deze eiwitten screenen we en we analyseren/karakteriseren de kleine moleculen die hier specifiek aan binden; dit zijn de startpunten voor medicijn ontwikkeling.

Op dit moment werken er 25 mensen bij ZoBio. We zijn gevestigd op het Bioscience Park in Leiden in BioPartner gebouw 2. Door een toename van onderzoeksactiviteiten zijn wij momenteel op zoek naar een gemotiveerde, betrouwbare en leergierige Laboratorium Assistent (0.8 – 1.0 FTE) die onze laboratorium organisatie kan verrijken.

Startdatum: Zo spoedig mogelijk.

Profiel

Je bent verantwoordelijk voor werkzaamheden ter ondersteuning van ons biochemisch/biofysisch en celkweek laboratorium. De taken zijn divers en omvatten o.a.:

  • Het beheer van het laboratorium, waaronder verwerking/afvoer van bedrijfs- en chemisch afval
  • Het beheren en kalibreren van apparatuur waaronder het (laten) uitvoeren van onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden
  • Inkoop en voorraadbeheer, waaronder plaatsen van bestellingen, ontvangst, registratie, en uitgifte van goederen
  • Het uitvoeren van ondersteunende laboratoriumwerkzaamheden in algemene zin voor de diverse onderzoeksgroepen (eiwitproductie en zuivering, assays & screening, structuur biologie en chemie); zoals het bereiden van reagentia, media en chemische bibliotheken en (afhankelijk van ervaring of na training) het zuiveren van eiwitten

Er wordt gerapporteerd aan de Laboratorium Manager

Functie eisen

Je bent in het bezit van een (K)MLO III/IV-diploma in een relevante richting en hebt bij voorkeur ervaring met bovengenoemde werkzaamheden. We zoeken een enthousiast, flexibel en gedreven persoon gericht op het ontzorgen van het laboratorium. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken en helder communiceren. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en werkt nauwkeurig en resultaatgericht.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie (32-40 uur) met volop ontwikkel en leermogelijkheden in een groeiend dynamisch bedrijf, waarbij je met een zekere zelfstandigheid in teamverband werkt. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband. Wij bieden een beloning op basis van leeftijd en ervaring met daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie & Sollicitatie

Meer informatie over deze functie kan je verkrijgen bij Elseline van der Spek (Laboratorium Manager) via het telefoonnummer 071 – 2040580.
Stuur je motivatie en C.V. (onder vermelding van de functiebeschrijving ‘Laboratorium Assistent’ in het onderwerp) naar: info@zobio.com

Sluitingsdatum: 15 juli 2019

Find the right employees! You can easily upload your vacancies at the My Park section. Please contact Carla van der Laan.

Contact