Compliance Officer at ETB-BISLIFE

ETB-BISLIFE is voor de locatie Beverwijk op zoek naar een enthousiaste

Compliance Officer

24 – 32 uur per week

ETB-BISLIFE is een multi tissue center dat zich richt op opslag, bewerking, distributie en bemiddeling van gedoneerd menselijk weefsel voor transplantatie - doeleinden. Hiertoe werkt zij nauw samen met een groot aantal academische en perifere ziekenhuizen, weefselinstellingen, weefselbanken en laboratoria in Nederland en het buitenland. ETB-BISLIFE is een organisatie zonder winstoogmerk.

Functiebeschrijving

Je werkt samen met twee andere Compliance Officers en het Hoofd Quality & Regulatory Affairs (QRA). Je werkt voornamelijk op de locatie Beverwijk; incidenteel ben je aanwezig op de locaties Leiden en Nijmegen. 

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het voldoen aan wet- en regelgeving, met name op het terrein van humane weefsels en cellen. Je werkt aan het actualiseren en doorvoeren van protocollen in het kwaliteitshandboek, je verricht interne en externe audits en je bereidt externe audits voor die plaatsvinden bij ETB-BISLIFE. Je schrijft analyses en rapportages en je geeft adviezen omtrent mogelijke verbeteringen in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het monitoren van het apparatuur beheer. Je levert een bijdrage aan het beoordelen van overeenkomsten met leveranciers en klanten en aan het samenstellen van dossiers voor marktregistraties en vergunningen. Om je taken goed te kunnen uitvoeren, werk je regelmatig en op constructieve wijze samen met de andere disciplines binnen ETB-BISLIFE.

Functie-eisen

Jij hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, en hebt bij voorkeur trainingen/ opleidingen op het gebied van kwaliteitsmanagement gevolgd. Je hebt bij ten minste twee jaar ervaring in de kwaliteitszorg en ervaring met het werken met kwaliteitssystemen. Affiniteit met gezondheidszorg, life sciences en wet- en regelgeving is een pré. Jij bent zelfstandig, initiatiefrijk, secuur en je hebt oog voor verschillende belangen. Daarnaast ben je integer, transparant en in staat om hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden. Je bent communicatief vaardig, spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Bij voorkeur heb je ook kennis van de Duitse taal.

Ons aanbod

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een unieke organisatie die een aangename werksfeer kent met betrokken medewerkers. De aanstelling is voorlopig voor de periode van één jaar. De Rechtspositieregeling van ETB-BISLIFE volgt de CAO Ziekenhuizen, de functie is ingedeeld in schaal 55. De aanstelling is voor 24 – 32 uur per week.

Inlichtingen en solliciteren

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Audrey Laven Hoofd afdeling QRA (a.laven@etb-bislife.org  of 071 4083980 ma-di-wo-do).

Stuur je motivatiebrief met cv vóór 1 augustus 2019 via onze sollicitatiepagina op www.etb-bislife.org.  

Voor meer informatie over onze organisatie kijk je op: www.etb-bislife.org.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Find the right employees! You can easily upload your vacancies at the My Park section. Please contact Carla van der Laan.

Contact