Proactieve en zelfstartende HR Support medewerker (24 – 32 uur) at Eurofins PROXY Laboratories

Eurofins BioPharma Product Testing Netherlands (EBPT-NL) is een leverancier van laboratoriumtests en productiediensten voor de internationale markt voor life sciences.

De diensten  variëren van fysieke, chemische en microbiologische kwaliteitscontroletests van farmaceutische grondstoffen tot afgewerkte doseringsvormen, waarmee de afgifte, stabiliteit en validatie worden gedekt. De R & D-afdelingen kunnen testmethoden helemaal zelf ontwikkelen of op basis van klantmethoden.

Naast testen heeft EBPT-NL meerdere aseptische productie-eenheden waarin kleinschalige bereidings- en afvul- en afwerkingsactiviteiten van geneesmiddelen voor klinisch onderzoek worden uitgevoerd. Etikettering, verpakking, opslag en distributie worden ook aangeboden. In- en vrijgave testen en het vrijgeven van de batch door een gekwalificeerd persoon (QP) zijn inbegrepen in deze service.

EBPT-NL's flexibiliteit, betrouwbaarheid en het vermogen om een hoog comfortgevoel te bieden, hebben klanten aangetrokken van biotech-startups tot multinationale fabrikanten van generieke geneesmiddelen tot grote innovatieve biofarmaspelers. Met meer dan 200 werknemers en tientallen jaren ervaring is EBPT-NL zeer goed in staat om uw analytische en productie-uitdagingen aan te pakken.

Functieomschrijving

Als HR Support medewerker biedt je ondersteuning aan de HR Manager en de HR Advisor en ben je een spin in het web van de HR Afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de HR administratie in-, door- en uitstroom, (ondersteuning bij werving en selectie, aanstelling en uitdiensttreding). Je bewaakt de planning van de beoordelings- en functioneringsgesprekken. Het verwerken van mutaties doe je in het personeelsbeheerssysteem (AFAS) en je beheert de personeelsdossiers. Daarnaast maak je diverse rapportages uit het personeelsinformatiesysteem. Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van de HR processen. Je ondersteunt de HR Manager en HR Advisor in het uitvoeren van het verzuimbeleid en verzuimbegeleiding.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en de contactpersoon voor externen (denk aan salarisadministratie, UWV, arbodienst etc.). And last but not least biedt je ondersteuning bij de uitwerking van de HR projecten.

Functie-eisen

Dit ben jij als HR Support medewerker: Je bent een stressbestendige HR professional die doortastend is en zich dienstverlenend en klantgericht kan opstellen. Je bent gedreven en je houdt van afwisseling. Je bent een zelfstarter, flexibel, nauwkeurig, analytisch vaardig, betrouwbaar en sterk in je planning en organisatie. Tevens ben je in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden zodat je een volwaardige en prettige gesprekspartner bent op diverse niveaus. Je bent in staat om snel te schakelen, te luisteren, overtuigen en de vraag achter de vraag te achterhalen.

Wat breng jij mee?

  • een afgeronde HBO opleiding in de richting HRM of P&A (harde eis), eventueel aangevuld met relevante cursussen;

  • kennis van AFAS;

  • minimaal 3 jaar ervaring in een gelijksoortige functie;

  • ruime kennis van en ervaring met HR-regelingen, wetgeving en verzuimmanagement;

  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

  • goede kennis van Microsoft Office.

Wij bieden

Een uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie. De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Kortom: een echte uitdaging voor een ambitieuze, energieke en creatieve professional die denken in oplossingen!

Interesse en meer informatie?

Wil je meer informatie over deze uitdagende functie, neem dan contact op met de afdeling Human Resources via 071-5244080.

Would you like to add graphs or other content to your company page, please contact
Carla van der Laan.

Contact