Laboratorium Vakantiekracht Quality Assurance Assistant at Eurofins PROXY Laboratories

Laboratorium Vakantiekracht Quality Assurance Assistant

Leiden, Archimedesweg 25

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een omzet van 3.8B€ in 2018. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR ~25%) en verwacht in 2020 met ca 50.000 medewerkers een omzet van ~4.7B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

Onze mensen bij Eurofins leveren een belangrijke bijdrage aan wereldwijde thema’s op het gebied van onder meer milieu, voedselveiligheid en algehele gezondheid. Medewerkers zijn trots op het werk dat zij doen en ervaren veel vrijheid bij de uitvoering van de functie. Verantwoordelijkheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie, zodat de mensen met de juiste informatie de juiste besluiten kunnen nemen. Eurofins investeert structureel in de persoonlijke ontwikkeling van talent, zowel op het gebied van leiderschap, doorgroeipotentie als inhoudelijke kennis.

Voor de vestiging Eurofins PROXY Laboratories te Leiden zijn we op zoek naar een vakantiekracht die onze Quality Assurance afdeling kan ondersteunen bij de controle van laboratorium documentatie. Eurofins PROXY Laboratories is een GMP erkende contract service-organisatie, gespecialiseerd in chemische- en fysische testen. Het laboratorium van Eurofins PROXY verricht een zeer divers pakket aan analyses van grondstoffen en eindproducten voor een groot aantal nationale en internationale klanten binnen de farmaceutische industrie.

Functieomschrijving

Functie:

Als Quality Assurance Assistant werk je nauw samen met collega’s van het Quality Assurance Data Review team, alsook met de analisten in het laboratorium. Je controleert de door analisten opgestelde documentatie voordat deze naar het Data Review team gaat. Door deze controlestap werk jij mee aan het stroomlijnen van de kernprocessen in onze organisatie

Functie-eisen

  • Je hebt tenminste HBO werk- en denkniveau;
  • Je kunt nauwkeurig en geconcentreerd werken, ook in een drukke werkomgeving;
  • Je volgt een opleiding op academisch of HBO niveau in de Life Sciences, zoals bijvoorbeeld Biomedische Wetenschappen, Biofarmaceutische Wetenschappen of Chemie.
  • Je bent ten minste 4 dagen per week beschikbaar gedurende een periode van ten minste 6 weken.

PROXY en Eurofins: volop mogelijkheden

Je werkt bij PROXY Laboratories in een hecht team waar collegialiteit en samenwerken voorop staan.

Interesse en meer informatie?

Wil je meer informatie over deze uitdagende functie, neem dan contact op met de afdeling Human Resources via 071-5244080.

Find the right employees! You can easily upload your vacancies at the My Park section. Please contact Carla van der Laan.

Contact