Operator Poederproductie at CAM Bioceramics

(fulltime, 40 uur per week) Leiden
startdatum: zo snel mogelijk

Over CAM Bioceramics

CAM Bioceramics groeit en we zijn op zoek naar een gedreven operator in onze productie, ben jij op zoek naar een afwisselende baan als Operator? Zoek niet verder en solliciteer nu.

In 1985 is CAM Bioceramics opgericht als spin off van de Universiteit van Leiden. We hebben als missie om de vertrouwde partner te zijn voor onze klanten met onze innovatieve calcium fosfaat oplossingen. Door onze toewijding en passie voor wetenschap, zijn we hét bedrijf voor geavanceerde calciumfosfaatoplossingen en -diensten wereldwijd waar klanten voor kiezen. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen volgens ISO13485 tegen concurrerende prijzen, waarmee eindgebruikers hun levens kunnen verbeteren. Onze waarden zijn vertrouwen, innovatie, uitmuntendheid en resultaten.

CAM biedt een meer dan markt conform salaris en uitdagend werk. CAM investeert in medewerkers die in CAM investeren en gelooft in continue verbetering.

Het kunnen schakelen tussen de verschillende productieprocessen en activiteiten en het halen van deadlines maken deze functie dynamisch en uitdagend tegelijk. We willen onze klanten altijd op tijd het beste product kunnen leveren. De klant staat centraal. Daardoor bestaat er eigenlijk geen gemiddelde werkdag als Operator Poederproductie.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

Als Operator Poederproductie ben je verantwoordelijk voor het produceren en verpakken van calcium fosfaat producten voor diverse toepassingen volgens de juiste kwaliteitsprocedures en conform product(ie) specificaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bedienen en gebruik van de diverse apparaten en instrumenten alsmede zorgdragen voor de juiste reiniging. Wij werken in een gecertificeerde ISO13485 omgeving en volgens GMP richtlijnen.

Je zult meewerken in alle voorkomende werkzaamheden op onze productieafdeling. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd van grondstof tot het product dat wij leveren aan onze klanten. Zij gebruiken dit vervolgens in hun productieproces voor de producten die gebruikt worden voor de medische toepassingen bij patiënten. Je werkt volgens productieplanning, waarbij bedrijfs-, veiligheids- en hygiëne voorschriften worden nageleefd. Tevens draag je actief het bedrijfsbeleid uit met betrekking tot alle voorschriften en regels.

Daarnaast zal je input geven bij documentatieaanpassingen en verbeteren van het productieproces Ook de in-process controle van productie samples en het documenteren van productiewerkzaamheden behoort tot je takenpakket.

Als je getraind bent en volledig zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren, zal je mogelijk op termijn ook anderen trainen op deze werkzaamheden.

Wat wij vragen van de kandidaat:

  • MBO niveau
  • Ervaring met sproeidroog-processen is een pré
  • Ervaring met ISO 13485 kwaliteitssysteem en bekendheid met werken in GMP omgeving is gewenst
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (in verband met onze documentatie)
  • Teamplayer: jij bent in staat om samen met je team het einddoel te behalen, samen sta je sterk.
  • Accountable voor het resultaat (orders zijn volledig en op tijd klaar)
  • Tegenslagen zijn om van te leren, je geeft niet op.
  • Enthousiaste instelling, waarbij je in staat bent om anderen mee te krijgen in jouw enthousiasme
  • Hands-on mentaliteit en in staat om fysiek zwaarder werk uit te voeren
  •  Bereid om in de toekomst in een ploegendienst te werken

Het proces van produceren van Calcium fosfaat producten is uniek en alleen bij CAM Bioceramics in Leiden kun jij de fijne kneepjes van het vak leren en ons helpen het bedrijf verder te laten groeien.

Informatie & Sollicitatie

Als bovenstaande je aanspreekt, dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV via careers@cambioceramics.com met referentie “Operator”. Als je vragen hebt over de functie of de procedure neem dan gerust contact op met onze HR afdeling via hr@cambioceramics.com of
071 524 0600. Wij hopen snel van je te horen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Where to find companies and their profiles? You will find them in our directory.

To the map