HR Advisor (fulltime) at Eurofins PROXY Laboratories

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins BioPharma Product Testing Netherlands (EBPT-NL) is een leverancier van laboratoriumtests en productiediensten voor de internationale markt voor life sciences.

De diensten  variëren van fysieke, chemische en microbiologische kwaliteitscontroletests van farmaceutische grondstoffen tot afgewerkte doseringsvormen, waarmee de afgifte, stabiliteit en validatie worden gedekt. De R & D-afdelingen kunnen testmethoden helemaal zelf ontwikkelen of op basis van klantmethoden.

Naast testen heeft EBPT-NL meerdere aseptische productie-eenheden waarin kleinschalige bereidings- en afvul- en afwerkingsactiviteiten van geneesmiddelen voor klinisch onderzoek worden uitgevoerd. Etikettering, verpakking, opslag en distributie worden ook aangeboden. In- en vrijgave testen en het vrijgeven van de batch door een gekwalificeerd persoon (QP) zijn inbegrepen in deze service.

EBPT-NL's flexibiliteit, betrouwbaarheid en het vermogen om een hoog comfortgevoel te bieden, hebben klanten aangetrokken van biotech-startups tot multinationale fabrikanten van generieke geneesmiddelen tot grote innovatieve biofarmaspelers. Met meer dan 200 werknemers en tientallen jaren ervaring is EBPT-NL zeer goed in staat om uw analytische en productie-uitdagingen aan te pakken.

Voor een van onze bedrijfsonderdelen zijn wij op zoek naar een proactieve en zelfstandige HR Advisor. Onze nieuwe collega voelt zich thuis in een groeiende en dynamische omgeving, is stressbestendig en kan goed omgaan met een volle mailbox.

Functieomschrijving

In deze allround functie ben je de HR sparringpartner voor het management. Je ziet werk liggen en ondersteunt en adviseert daarin proactief. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende HR vraagstukken op het gebied van in-, door- en uitstroom en alle voorkomende HR rapportages. Hierin wordt je ondersteund door een HR Officer. Je schakelt gemakkelijk tussen operationele activiteiten en tactisch advies. Ook lever je een actieve bijdrage in het verder opzetten, verbeteren en ontwikkelen van de HR dienstverlening. De HR Advisor rapporteert aan de HR Manager.

Functie-eisen

Je bent een HR professional die doortastend is en zich dienstverlenend en klantgericht kan opstellen. Daarnaast ben je:

 • flexibel;
 • analytisch vaardig;
 • sterk in je planning en organisatie;
 • communicatief vaardig en kun je op diverse niveaus snel schakelen;
 • nauwkeurig en kun je gestructureerd en zelfstandig werken;
 • in staat te luisteren en de vraag achter de vraag te achterhalen;
 • in staat om coachend op te treden;
 • in staat om anderen te overtuigen en beïnvloeden;
 • de contactpersoon voor externen (zoals de salarisadministratie en arbodienst etc.).

Wat breng jij mee?

 • een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM of P&A (harde eis), eventueel aangevuld met relevante cursussen;
 • Je hebt kennis van en aantoonbare meerjarige ervaring (minimaal 5 jaar) met organisatorische en personele vraagstukken zowel op tactisch als operationeel niveau
 • kennis en gebruikerservaring van de AFAS HR module is een pré;
 • ruime kennis van en ervaring met HR-regelingen, wetgeving en verzuimmanagement;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • goede kennis van Microsoft Office.
 • Integer, resultaatgericht, betrokken en communicatief vaardig.

Wij bieden

Een uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie. De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Kortom: een echte uitdaging voor een ambitieuze, energieke en creatieve professional die denken in oplossingen!

Interesse en meer informatie?

Wil je meer informatie over deze uitdagende functie, neem dan contact op met de afdeling Human Resources via 071-5244080.

Where to find companies and their profiles? You will find them in our directory.

To the map