Hoofd Financiën / Controller at ETB-BISLIFE

ETB-BISLIFE is voor de locatie Leiden op zoek naar een

Hoofd Financiën / Controller

20 - 24 uur per week

ETB-BISLIFE is een multi-tissue center dat zich richt op het ontvangen, opslaan, bewerken, bemiddelen en distributie van gedoneerd menselijk weefsel voor transplantatie doeleinden. Hiertoe werkt zij nauw samen met een groot aantal academische en perifere ziekenhuizen, weefselinstellingen, weefselbanken en laboratoria in Nederland en het buitenland. ETB-BISLIFE is een stichting zonder winstoogmerk.

Functieomschrijving

Als controller houd je toezicht op de operationele processen binnen de financiële administratie en geef je leiding aan de afdeling. Deze bestaat uit 3 medewerkers. Je zorgt voor een goede professionele onderlinge samenwerking, je geeft aandacht aan persoonlijke ontwikkelbehoeften van je teamleden, je richt je op een veilig en verbindend werkklimaat en je levert als team kwaliteit.

Je geeft financiële informatie en advies aan de directie en het management en je bereidt met hen het financiële beleid voor. Je zorgt voor de planning & control cyclus, de periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne-kostenverrekeningen, (meerjaren)begroting en de jaarrekening. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheren en ontwerpen van het management-informatiesysteem en de administratieve organisatie. Je bewaakt de financiële positie en resultaten van de organisatie.

Bij aanstelling moet een Verklaring Omtrent Gedrag worden overhandigd.

Profiel

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (financiële of bedrijfseconomische richting). Daarnaast heb je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie opgedaan. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Uiteraard heb je een uitstekende kennis van Excel. Ervaring met AFAS is een pré.

Je bent communicatief vaardig, staat stevig in je  schoenen en brengt analytische slagkracht met je mee. Je kunt commercieel en onafhankelijk denken. Je straalt enthousiasme uit, bent besluitvaardig, initiatiefrijk en resultaatgericht. Je verliest het belang van samenwerken en integriteit nooit uit het oog.

Ons aanbod

Wij bieden een interessante en veelzijdige functie binnen onze professionele organisatie die een aangename werksfeer kent met betrokken medewerkers. De aanstelling is voorlopig voor de periode van één jaar. De Rechtspositieregeling van ETB-BISLIFE volgt de CAO Ziekenhuizen, de functie is ingeschaald in schaal 70.

Inlichtingen en solliciteren

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Nelie van den Oever – de Bes, hoofd afdeling P&O, telefoonnummer 071-4083965

Je sollicitatie voorzien van cv zien we graag vóór 8 oktober 2019 tegemoet via onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie over onze organisatie kijk je op: www.etb-bislife.org.  

Where to find companies and their profiles? You will find them in our directory.

To the map