Datamanager at EBMT Clinical Trials & Non interventional Studies

Als datamanager werk je onder leiding van een studiecoördinator binnen het EBMT Data Office Leiden voor de Severe Aplastic Anaemia Working Party (SAAWP). Met behulp van een web-based databasesysteem ondersteun je de studiecoördinator bij het uitvoeren van meerdere retrospectieve- en niet-interventionele prospectieve studies op het gebied van stamcel transplantaties. Je bent van ontwerp (proposal, formulier design) tot analyse (het maken van de analysis data file) betrokken bij de studies. Je hebt contact met veel verschillende ziekenhuizen binnen Europa om te zorgen voor zo compleet mogelijke data met een hoge kwaliteit. Daarnaast gebruik je SPSS en R om de data te prepareren voor de uiteindelijk analyse van de EBMT statisticus. Je bent dus verantwoordelijk voor veel verschillende datamanagement onderdelen, waarbij het belangrijk is dat je kunt schakelen tussen taken. Je hebt een actieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Alle taken worden uitgevoerd in overleg met de hoofdonderzoeker en een EBMT- statisticus.

Specificaties

 

European Society for Blood and Marrow Transplantation

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega met een hoger beroeps- werk- en denkniveau, die past in het volgende profiel:

  • Recente datamanagement ervaring
  • Een opleiding afgerond in een van de (para-) medische richtingen (bij voorkeur bio-informatica)
  • Analytische vaardigheden.
  • Bewezen affiniteit met programmeren (SPSS, R, Python, VBA en/of andere programmeertalen).
  • Ervaring met databasebeheer.
  • Enige kennis van medische terminologie.
  • Goede beheersing van gesproken en geschreven Nederlands en Engels.
  • Goede administratieve vaardigheden.
  • Gemotiveerd, flexibel en in staat om deadlines te halen.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt aangenomen op basis van een 24/32-urige werkweek. De aanstelling is in eerste instantie voor 12 maanden, met uitzicht op verlenging. Je salaris en indeling zijn afhankelijk van je kwalificaties en ervaring, maximaal € 3099 (schaal 7) bruto per maand op basis van een fulltime functie.

EBMT biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Werkgever

European society for Blood and Marrow Transplantation (EBMT)

EBMT is een not-for-profit organisatie opgericht in 1974 om wetenschappers en artsen die betrokken zijn bij bloed- en beenmergtransplantaties in staat te stellen hun ervaringen te delen en coöperatieve studies te ontwikkelen. Onze missie is het bevorderen van excellentie in de wetenschap om zodoende de resultaten van stamceltransplantaties verder te verbeteren en alle betrokkenen, inclusief patiënten en hun families, te informeren over ontwikkelingen in het veld. EBMT heeft kantoren in Barcelona, Leiden, Londen en Parijs en heeft momenteel 70 personeelsleden die voor de organisatie werken.

Additionele informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Paul Bosman, tel nr 071-5266209 of Sheree Hazelaar, tel nr 071-5261513 .

Om je kandidaat te stellen voor deze functie, dien je je CV en motivatiebrief in het Engels in te sturen. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor deze aanvraagprocedure kunnen referenties worden gevraagd.

Wanneer wij van plan zijn u in dienst te nemen, zullen we u om een ​​verklaring van goed gedrag (VOG) vragen. De kosten hiervan worden vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Join the premier life sciences park in the Netherlands. We’d love to have you on board!

Join us