junior functioneel beheerder at ETB-BISLIFE

ETB-BISLIFE is op zoek naar een enthousiaste

Junior Functioneel Beheerder

3–4 dagen per week

ETB-BISLIFE is een multi tissue center dat zich richt op opslag, bewerking, distributie en bemiddeling van gedoneerd menselijk weefsel voor transplantatie doeleinden. Hiertoe werkt zij nauw samen met een groot aantal academische en perifere ziekenhuizen, weefselinstellingen, weefselbanken en laboratoria in Nederland en het buitenland. ETB-BISLIFE is een organisatie zonder winstoogmerk.

Wat ga je doen als Functioneel Beheerder?

In deze functie houd je je bezig met het functioneel beheren van de voor ETB-BISLIFE kritische informatiesystemen die de processen ondersteunen die betrekking hebben op   het beschikbaar stellen van gedoneerde humane weefsels voor transplantatie. Door het dynamische karakter van de processen ligt de nadruk op het (laten) wijzigen, testen, valideren en documenteren van deze systemen. Daarnaast maakt het ondersteunen van gebruikers bij een correct en optimaal gebruik van de systemen en bij de invoering van nieuwe functionaliteiten een belangrijke onderdeel van de werkzaamheden uit.

Je werkt zowel op de locatie Beverwijk als op de locatie Leiden. 

Functie-eisen

  • Jij hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding op IT gerelateerd gebied.
  • Daarnaast beschik je over inzicht in automatiseringsprocessen en het abstraherend vermogen om verbanden tussen de benodigde processen en kenniselementen te kunnen leggen.
  • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van testen van automatiseringssystemen en op het gebied van algemene en functionele projectleiding.
  • Je hebt bij voorkeur twee jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Affiniteit met gezondheidszorg en/of een para-medische achtergrond is een pré.
  • Jij bent zelfstandig, initiatiefrijk, secuur en je hebt oog voor verschillende belangen. Daarnaast ben je integer, transparant en in staat om hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden.
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Wat biedt ETB-BISLIFE jou?

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een unieke organisatie die een aangename werksfeer kent met betrokken medewerkers. De aanstelling is voor de periode van één jaar. Bij goed functioneren volgt daarna een vaste aanstelling. De Rechtspositieregeling van ETB-BISLIFE volgt de CAO Ziekenhuizen. De aanstelling is voor 3 - 4 dagen per week. Een voltijds werkweek is 36 uur per week.

Bij aanstelling moet een Verklaring Omtrent Gedrag worden overhandigd.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Frank Beneker, hoofd Bot- en Huidbank, telefoonnummer 06-53902737.

Solliciteren op de functie van Functioneel Beheerder

Stuur je motivatiebrief met cv vóór 13 november 2019 via onze sollicitatiepagina op www.etb-bislife.org.  

Voor meer informatie over onze organisatie kijk je op: www.etb-bislife.org.

Whom to contact at Leiden Bio Science Park?

Contacts