Leerling-laborant Klinische Neurofysiologie at Centre for Human Drug Research

Het CHDR zoekt een Leerling-laborant Klinische Neurofysiologie (36-40 uur per week).

Wie zijn wij?

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR (www.chdr.nl) sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC. Het onderzoek op het gebied van het Central Nervous System (CNS) wordt uitgevoerd met verschillende opstellingen, deze wordt gebruikt voor het meten van het effect van geneesmiddelen in klinische studies met gezonde vrijwilligers en patiënten.

Hoe ziet de functie eruit?

Een deel van de opleiding vindt plaats bij de afdeling klinische Neurofysiologie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), dit is een sectie van de afdeling Neurologie. Als leerling-laborant klinische neurofysiologie op de afdeling Neurologie/CNS wordt u opgeleid om  een veelzijdig takenpakket zelfstandig uit te kunnen voeren. U verricht en verslaat zelfstandig EEG’s, evoked potentials, ultrageluid-onderzoek en kantelproeven en assisteert bij EMG’s en neuromonitoring op de OK. Daarnaast werkt u mee aan wetenschappelijk onderzoek. Bij het werk horen nacht- en weekenddiensten, verdeeld  over de collega’s.

Waar zijn we naar op zoek?

Voor deze functie zoeken wij iemand met een afgeronde havo- of vwo-opleiding (natuur en gezondheid of natuur en techniek) of mbo-niveau 4 opleiding en affiniteit met werken in de zorg. We zoeken een enthousiaste collega, iemand die van aanpakken weet en met plezier in een team werkt. Naast uw medisch-technische bekwaamheid zijn flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden een must. Tot slot vragen wij om een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende werkomgeving bieden wij een leer-arbeidsplaats aan van drie tot vier jaar. De aanstellingsomvang is 36-40 uur per week. De opleiding tot KNF-laborant duurt drie tot vier jaar. Het theoretische deel van de opleiding wordt verzorgd door de LOI en leidt tot een HBO-bachelor titel. Het praktische deel vindt plaats in het LUMC en het CHDR. De aanstelling is voor de duur van de opleiding. Bij behaalde examens en gebleken geschiktheid behoort een vaste aanstelling hierna tot de mogelijkheden bij het CHDR. Kijk voor meer informatie over klinische neurofysiologie en de opleiding op de volgende sites:

Sollicitatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kan je contact opnemen met Esther Davidse, Team Leader CNS bij het CHDR, 071-5246415 of edavidse@chdr.nl. Voor het insturen van een sollicitatie kan je mailen naar pz@chdr.nl.

Whom to contact at Leiden Bio Science Park?

Contacts