Medewerker Roostering (0,6 – 1,0 fte) at Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden zoekt: Medewerker Roostering (0,6 – 1,0 fte)

De functie

Voor een aantal opleidingen van de faculteit Management en Bedrijf zoeken wij een nieuwe collega om het roosterproces te verzorgen.

Als jij die persoon bent zorg je in nauwe samenwerking met de opleiding voor het tot stand komen van de roosterinformatie en verwerk je deze tot roosters voor onze studenten en docenten. Je maakt onderdeel uit van het roosterteam van de faculteit.

De faculteit Management en Bedrijf

De faculteit wordt gevormd door zes opleidingen: Commerciële Economie, Communicatie, Management in de Zorg, HBO-Rechten, Human Resource Management en Sociaal-Juridische Dienstverlening. Binnen de faculteit maken we ons onderwijs toekomstbestendig. We experimenteren met nieuwe leer- en samenwerkingsvormen, om het best mogelijke onderwijs vorm te geven. Onderwijs dat prikkelt, uitdaagt en meer oplevert dan alleen mooie cijfers.

Je taken

 • Je draagt bij aan het tot stand komen van plannings- en roosterinformatie en verwerkt deze in de hiervoor beschikbare applicaties;

 • Je verwerkt deze informatie tot opleidingsroosters, conform de gestelde planningen en deadlines;

 • Je stemt gedurende het proces nauw af met de onderwijscoördinatoren en teamgenoten;

 • Je signaleert knelpunten in de roosters en planningen en adviseert over mogelijke oplossingen;

 • Je bewaakt de voortgang van het roosterproces.

Functie-eisen en competenties:

 • Je hebt een diploma op hbo-niveau;

 • Je hebt ervaring op het gebied van roosteren/logistieke processen;

 • Plannen, organiseren en voortgangsbewaking zijn bij jou goed ontwikkelde competenties;

 • Je bent resultaatgericht, planmatig, flexibel en accuraat;

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

 • Je werkt zowel zelfstandig als in een team.

  Goede kennis van Xedule en Syllabus+ strekt tot aanbeveling.

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectorale hogeschool in het hart van de Randstad.

De hogeschool heeft ongeveer 11.000 studenten en 1.100 medewerkers. Het onderwijs wordt gegeven binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor wordt opgeleid. Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk. Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming, socialisatie, internationalisering en het ontwikkelen van maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uit van onze opleidingen. Het leren van de student staat daarbij altijd centraal. 

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2529,33 en maximaal € 3386,57(functieschaal 8) bij een fulltime dienstverband, volgens de salaristabellen van de cao-hbo. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.

Daarnaast is er een pensioenregeling via het ABP, en is er de mogelijkheid tot flexibel werken. Er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden binnen de hogeschool en er is ruimte voor professionalisering. Verder kent de cao-hbo een gunstige eindejaarsuitkering en is de hogeschool dicht bij station Leiden gelegen.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Eline Hoenderdos, hoenderdos.e@hsleiden.nl, telefoonnummer 06-55429079. Eline is de roosterprocescoördinator van de faculteit.

Mail je sollicitatie inclusief curriculum vitae graag vóór 25 november 2019, onder vermelding van vacaturenummer 107/2019/M&B, naar: werving-selectie@hsleiden.nl

De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 28 en vrijdag 29 november 2019, in de middag.

Een eventueel tweede gesprek zal plaats vinden op dinsdagmiddag 3 december 2019.

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Whom to contact at Leiden Bio Science Park?

Contacts