biomedisch analist voor de functie van onderwijsassistent (0,8 fte – 1,0 fte) at Hogeschool Leiden

De functie

Als biomedisch analist werkt u in een team van ± 18 personen. U zorgt voor een goed verloop van de practica. U ondersteunt docenten bij de voorbereiding en uitvoering van het praktijkonderwijs en levert een bijdrage aan de ontwikkeling of verbetering van de practica. Het bereiden van oplossingen, het beheer van practicummaterialen (glaswerk), het bestellen en bijhouden van de voorraad van chemicaliën en het assisteren tijdens de lessen zijn belangrijke taken. De werkzaamheden zijn met name gericht op de ondersteuning van de biomedische praktijken in alle studiejaren, waarbij er veel interactie is met de studenten.

Het in het oog houden van veilig werken en het onderhouden van apparatuur zijn belangrijke neventaken.

Functie-eisen

  • een professioneel werk- en denkniveau en in het bezit van een diploma MBO/HBO biomedisch of een relevant diploma (minimaal MBO).

  • praktische en theoretische kennis van basale laboratorium technieken.

  • beschikt over recente praktische werkervaring binnen de biologie en medische laboratoriumonderzoek.

  • affiniteit met het werken met MLO/HLO studenten, een collegiale werkhouding en functioneert goed in teamverband.

  • een proactieve houding is vanzelfsprekend.

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectoriële hogeschool in het hart van de Randstad.

De hogeschool heeft ongeveer 11.000 studenten en 1.100 medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor de studenten worden opgeleid. Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en

gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk. Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming, socialisatie, internationalisering en het ontwikkelen van maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uit van onze opleidingen. Het leren van de student staat daarbij altijd centraal.

De faculteit Science & Technology                 

De opleidingen van de faculteit Science & Technology (S&T) worden verzorgd door de afdelingen Applied Sciences, ICT, en het Middelbaar Laboratorium Onderwijs. De na- en bijscholing wordt verzorgd door het Centrum Bioscience en Diagnostiek. In het kader van onderzoek is het Leiden Center of Applied Bio-sciences (LCAB) verbonden aan de faculteit. Het LCAB beschikt over meerdere lectoraten en kenniskringen voor nieuwe kennis en technologie op het gebied van onder andere genomics. De faculteit S&T en het LCAB werkt in verschillende samenwerkingsverbanden met bedrijven en organisaties als Biotechnologiebedrijf BaseClear, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Naturalis Biodiversity Center en de Universiteit Leiden.

De afdeling

De afdeling Applied Sciences verzorgt drie opleidingen: Biologie en medisch laboratoriumonderzoek (circa 700 studenten), Bio-informatica (circa 240 studenten) en Chemie (circa 425 studenten). In alle opleidingen is de beroepspraktijk richting- en maatgevend voor het onderwijs; praktijk en theorie zijn zoveel mogelijk geïntegreerd. De faculteit S&T telt circa 225 medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 1.947,68 en maximaal € 2.995,17 (schaal 6 of 7) bij een fulltime dienstverband, conform de cao-hbo. Het betreft een dienstverband voor 0,8-1,0 fte voor bepaalde tijd. Daarnaast is er een gunstige pensioenregeling via het ABP, en is er de mogelijkheid tot flexibel werken. Er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden binnen de hogeschool, en er is ruimte voor professionalisering. Verder kent de CAO-hbo een eindejaarsuitkering van 8,3 % en is de hogeschool dicht bij station Leiden gelegen.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met, S. Muller, Labmanager, faculteit Science & Technology via telefoonnummer: 06-15607906, of per e-mail: muller.s@hsleiden.nl  

U kunt uw sollicitatie, inclusief curriculum vitae tot 8 december a.s., mailen naar: werving-selectie@hsleiden.nl

Vermeld a.u.b in de titel van uw mail: ‘vacaturenummer 114/2019/S&T uw achternaam en voorletter(s)’.

De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 9 tot 13 december 2019.

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website https://www.hsleiden.nl/over-hl/organisatie/rechtsbescherming-en-reglementen/gedragsregels-en-rechtsbescherming

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Come and join us, find your next challenging job in our Job board. There is plenty of interesting and rewarding work in life sciences in Leiden.

Find a job