Data Engineer at Centre for Human Drug Research

Wie zijn wij?

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR (www.chdr.nl) sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Onze organisatie is de afgelopen jaren gegroeid en binnen de IT afdeling is dat duidelijk zichtbaar. Niet alleen is het IT landschap veranderd, ook de afdeling is groter en professioneler geworden. Wij zijn momenteel op zoek naar een deskundige en praktische data-engineer.

Hoe ziet de functie eruit?

Als Data Engineer zul je binnen CHDR advies geven over (Big) Data-platforms, deze ontwikkelen, onderhouden en helpen bij het industrialiseren van data science-oplossingen / modellen in bedrijfsomgevingen. Wij zijn platform-agnostici en hebben cases op locatie of in openbare clouds. Ben je een onafhankelijke ingenieur wiens kennis en ervaring bijdraagt aan onze snel groeiende organisatie, reageer dan op deze vacature!

Deze IT-rol vereist aanzienlijke technische vaardigheden, waaronder een grondige kennis van SQL-databaseontwerp en meerdere programmeertalen. Maar als Data Engineer heb je ook goede communicatievaardigheden nodig. Je zult met de verschillende stakeholders in gesprek moeten gaan en moeten begrijpen wat zij willen bereiken met de grote datasets. Het belang van jouw oplossing zul je moeten uitdragen binnen de organisatie.

De IT afdeling van CHDR bestaat momenteel uit 5 vaste medewerkers en 4 externe medewerkers die de transitie naar Office365 mogelijk maken.

Welke eigenschappen heb je nodig

Je moet goed kunnen samenwerken, mensen betrekken en meenemen in je proces. Momenteel is dit nog geen bestaande aparte positie binnen CHDR, dus wij wel op zoek naar iemand die ook zelfstandig goed zijn weg kan vinden en met behulp van de IT Manager de rol goed kan vormgeven. We zoeken een teamspeler die flexibel en leergierig is en passie heeft voor Data Engineering.

Waar zijn we naar op zoek?

Om succesvol te zijn in deze functie zoeken we iemand met:

-          Minimaal 2 jaar ervaring met Data Engineering zoals bouwen van data pipelines, data modellering en query optimalisatie;

-          Minimaal 2 jaar ervaring met Apache Spark;

-          Minimaal 1 jaar ervaring met Scala;

-          Minimaal 1 jaar ervaring in een cloud omgeving (bij voorkeur Azure);

-          Bij voorkeur kennis van Python;

-          Kennis van DevOps;

-          Kennis van het serverless concept en Net core.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een enthousiast, informeel team en een dynamisch, snelgroeiende en internationaal georiënteerde organisatie. We bieden je een plezierige werkplek met een open, multidisciplinaire werkomgeving. Naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstuitkering, PC regeling en indien je binnen 10 kilometer van CHDR woont kun je voor 750 euro een fiets aanschaffen. Daarnaast worden er verschillende sociale activiteiten georganiseerd.  

Sollicitatie

 Herken jij je in het profiel en spreekt CHDR jou aan? Solliciteer dan voor 28 januari 2020 via de sollicitatie button of stuur je CV en motivatiebrief dan naar pz@chdr.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sjoerd Galis, IT Manager, via 06-27129906. Indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek zal dit plaatsvinden in week 1 of 2 van februari 2020.

Whom to contact at Leiden Bio Science Park?

Contacts