Logistics Officer Clinical Unit at Centre for Human Drug Research

Word

CHDR zoekt een Logistics Officer Clinical Unit voor 32-40 uur per week.  

Wie zijn wij?  

CHDR verricht sinds 1987 hoogwaardig geneesmiddelenonderzoek bij patiënten en gezonde proefpersonen in Nederland en onderzoekt effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Meer informatie is te vinden op onze website CHDR.nl. Het CHDR is gevestigd in Leiden.  

Hoe ziet de functie eruit?  

Voor de uitvoer van de studies moeten geneesmiddelen op tijd bij de arts-onderzoeker of verpleegkundige zijn. De nieuwe geneesmiddelen die worden toegediend, worden onder strikte voorwaarden geproduceerd. Dit vindt plaats in het LUMC. Dagelijks worden deze geneesmiddelen opgehaald waarbij er registratie plaats vindt. Jij zal dit voor je rekening nemen. Naast deze werkzaamheden zul je voor bepaalde studies ook proefpersonen moeten rijden, met name naar het LUMC of andere centra. Tot slot vind je het leuk om ervoor te zorgen dat onze locatie aan de Bargelaan voldoende verse boodschappen heeft.  

Al deze werkzaamheden vinden plaats op gezette tijdstippen volgens een rooster, welke elke dag anders kunnen zijn. Gedurende de tijd dat er geen ingeroosterde taken zijn, zul je de Clinical Unit een handje kunnen helpen daar waar dat nodig is.  

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 08.00 uur. Het is mogelijk om 32 uur per week te werken, maar dan wel verspreid over 5 dagen.  

Welke eigenschappen heb je nodig?  

Je hebt in ieder geval een rijbewijs nodig en vindt het ook prettig om te rijden. Voor het transport van de geneesmiddelen naar het LUMC pak je je eigen fiets of de bedrijfsbakfiets, waarbij je je niet laat tegenhouden door een windstoot of een regenbui. Om succesvol te kunnen zijn in deze rol moet je een vriendelijke wijze van communiceren hebben, stressbestendig en flexibel zijn. Heel belangrijk is dat je nauwkeurig bent. Op basis van de roosters die jou aangeleverd worden kun jij een goede dagplanning maken. Ook ben je pro-actief en dienstverlenend van aard. Wij zijn op zoek naar een kandidaat op MBO niveau.  

Wat bieden wij?  

Je komt te werken in een enthousiast, informeel team en een dynamisch, snelgroeiende en internationaal georiënteerde organisatie. We bieden je een plezierige werkplek voor minimaal 6 maanden, waarbij wij je een marktconform salaris bieden. Tevens hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstuitkering en neem je deel aan teamuitjes.  

Sollicitatie  

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op door via e-mail een sollicitatie met CV te sturen naar pz@chdr.nl.  

 

Where to find companies and their profiles? You will find them in our directory.

To the map