Keuringsarts (Tijdelijk) at Centre for Human Drug Research

CHDR zoekt per direct een KEURINGSARTS voor 24 uur per week. 

 

Wie zijn wij?  

CHDR verricht sinds 1987 hoogwaardig geneesmiddelenonderzoek bij patiënten en gezonde proefpersonen in Nederland en onderzoekt effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Meer informatie is te vinden op onze website CHDR.nl. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.  

 

Hoe ziet de functie eruit?  

Je bent verantwoordelijk voor het keuren van potentiële vrijwilligers die deelnemen aan de verschillende geneesmiddelenonderzoeken. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de keuringsvereisten en beoordeelt metingen als bloeddruk, ECG, bloeduitslagen en andere informatie nodig om een inschatting te maken of de vrijwilliger geschikt is voor het betreffende onderzoek. Je instrueert vrijwilligers en onderhoudt nauw contact met de projectleiders en artsen van het onderzoek.  

 

Welke eigenschappen heb je nodig?  

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol moet je een BIG registratie hebben als Basisarts en affiniteit met het verrichten van onderzoek. Je werkt met (gevoelige data van) mensen, en dient dus nauwkeurig te zijn en oog voor detail te hebben. Je bent in staat om mensen op hun gemak te stellen. 

 

Wat bieden wij?  

Je komt te werken in een professioneel en enthousiast team in een open multidisciplinaire werkomgeving. We beginnen met een inwerktraject waarbij we je mee nemen in alle facetten van onze afdeling en het werk zodat je het CHDR, je collega’s en de onderzoeken goed leert kennen. Naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  

 

Sollicitatie  

Dus heb je een basisarts BIG registratie, vindt je het onderzoek leuk, en zie je een uitdaging in ons complexe werkveld? Neem dan contact op door via e-mail een sollicitatie met CV te sturen naar pz@chdr.nl.  

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Emilie Jonxis, Manager Clinical Research Unit, via 071- 5246433.  

Where to find companies and their profiles? You will find them in our directory.

To the map