Coördinator minoren at Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden zoekt: Coördinator minoren (0,7 FTE)

De functie
De coördinator minoren is verantwoordelijk voor het opstellen van de planning en procedures van het Hogeschoolbrede minoraanbod.

Je verzamelt en publiceert het minoraanbod, organiseert jaarlijks de minorenmarkt en faciliteert en monitort de inschrijving van studenten op de minoren van Hogeschool Leiden. Je bent de contactpersoon voor de landelijke organisatie Kies op Maat en verzorgt de facturatie voor de externe studenten.

Je creëert eenheid in de informatiestroom naar studenten, signaleert knelpunten en draagt oplossingen aan.  

Je behoudt en bewaakt het overzicht over het ketenproces, bent aanspreekpunt van de minorcontactpersonen van de opleidingen en van  medewerkers van diensten zoals Studentinschrijving of Functioneel Applicatie Beheer.

Functie-eisen

Om deze verbindende functie tussen opleidingen, diensten en studenten op het gebied van minoren goed te kunnen uitvoeren ben je:

·         zelfstandig, proactief en samenwerkingsgericht

·         bijzonder nauwkeurig in het uitvoeren van de administratie

·         in staat informatie te verzamelen, te bewerken en te delen (o.a. via Osiris/Sharepoint)

·         sterk in procesmatig werken, ordenen, plannen en prioriteren

·         vaardig in schriftelijke en mondelinge communicatie

·         initiatiefrijk en oplossingsgericht.

 

Je beschikt daarbij over:

·         HBO werk- en denkniveau

·         werkervaring in een coördinerende rol bij voorkeur in het hoger onderwijs

·         bij voorkeur ervaring met het studentinformatiesysteem Osiris.

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectoriële hogeschool in het hart van de Randstad.

De hogeschool heeft ongeveer 11.000 studenten en 1.100 medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor de studenten worden opgeleid. Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk. Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming, socialisatie, internationalisering en het ontwikkelen van maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uit van onze opleidingen. Het leren van de student staat daarbij altijd centraal.

De dienst

De Dienst Onderwijsondersteuning en Administraties (O&A) ondersteunt het onderwijs op een tastbare, directe manier en verzorgt de studievoortgangsadministratie, de financiële, personeels- en salarisadministratie, alsmede de toetsorganisatie, het secretariaat van de examencommissies, de studentinschrijving en de coördinatie van minoren. Het decanaat en het mediacentrum behoren ook tot de dienst O&A. De dienst bestaat uit ca. 65 medewerkers.

De afdeling

De coördinator minoren maakt deel uit van het team Studievoortgangsadministratie. Dit team bestaat uit 4 medewerkers die samen het onderwijs ondersteunen o.a. met de studievoortgangsadministratie in Osiris en het produceren van getuigschriften. In drukke tijden draag je bij aan deze werkzaamheden.  

 

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal

€2.529,33 en maximaal €3.386,57 (schaal 8) bij een fulltime dienstverband, conform cao-hbo. Het betreft een dienstverband voor 0,7 fte voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast is er een gunstige pensioenregeling via het ABP, en is er de mogelijkheid tot flexibel werken. Er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden binnen de hogeschool, en er is ruimte voor professionalisering. Verder kent de cao-hbo een eindejaarsuitkering van 8,3 % en is de hogeschool dicht bij station Leiden gelegen.


Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vera Valentijn via

telefoonnummer: 06-48133949, of per

e-mail:valentijn.v@hsleiden.nl

Uw sollicitatie inclusief curriculum vitae kunt u tot 25 februari 2020, onder vermelding van 10/2020/O&A, mailen naar:

werving-selectie@hsleiden.nl

De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 2 maart.

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website https://www.hsleiden.nl/over-hl/organisatie/rechtsbescherming-en-reglementen/gedragsregels-en-rechtsbescherming

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Come and join us, find your next challenging job in our Job board. There is plenty of interesting and rewarding work in life sciences in Leiden.

Find a job