Assistant Controller at HAL Allergy

De Assistant Controller is verantwoordelijk voor de uitvoer van verschillende activiteiten die resulteren in de presentatie van financiële- en management rapportages. Met jouw ondersteuning voor analytische financiële- en management rapportages kan de organisatie de juiste commerciële en economische beslissingen maken.

 

Verantwoordelijkheden

Jouw dag start met het nalopen van de nacht procedures. Vervolgens neem je contact op met de productie voor de cycle counts en verstuur je de rapporten naar de Sales afdeling. Bij destructies verwerk je deze in de administratie en je zorgt voor een kloppende activa administratie. Indien het masterdata team jouw assistentie nodig heeft, spring je uiteraard bij. Als deze taken gedaan zijn, help je de Senior Controller bij de maand afsluiting, budget en forecast procedures en assisteer je de Project Controller in diens werkzaamheden.

 

Achtergrond

Je hebt een bachelor diploma in een economische richting. Daarnaast heb je 1 of 2 jaar werkervaring en kennis van GAAP en/of IFRS. MS Office is voor jou bekend terrein. Jouw communicatie is uitstekend en je stapt zonder problemen in het Nederlands en Engels op je collega's van verschillende afdelingen af als je vragen hebt.

Whom to contact at Leiden Bio Science Park?

Contacts