Clinical Support Technician (24 - 40 uur p/w) at Centre for Human Drug Research

Het CHDR zoekt een ambitieuze Clinical Support Technician voor geneesmiddelenonderzoek (minimaal 24 en maximaal 40 uur per week).

Wie zijn wij? 

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR (www.chdr.nl) sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC. Het onderzoek wordt uitgevoerd met verschillende opstellingen, deze wordt gebruikt voor het meten van het effect van geneesmiddelen in klinische studies met gezonde vrijwilligers en patiënten.

Hoe ziet de functie eruit? 

Als Clincial Support Technician werk je met verschillende meetopstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en voorbereiden van deze opstellingen.  Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen over de opstelling. Technische problemen weet je zo snel mogelijk te verhelpen. Je werkt nauw samen met de andere coördinatoren, onderzoeksassistenten, ontwikkelafdelingen en de IT-afdeling.

Waar zijn we naar op zoek?

Om succesvol te zijn in deze rol zijn we op zoek naar iemand die: 

  • Een afgeronde MBO of HBO-opleiding heeft, bijvoorbeeld health care systems, elektrotechniek, bio informatica, techniek en zorg, of vergelijkbaar; 
  • Aantoonbare ervaring heeft met computersystemen voor het meten met lichamelijke functies bij de mens;
  • Verantwoordelijkheid neemt voor het oplossen van technisch gerelateerde problemen tijdens de uitvoer van klinische onderzoeken;
  • Meerdere taken gelijktijdig kan managen;
  • In staat is te werken volgens de richtlijnen voor klinisch onderzoek;
  • De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige baan in een snelgroeiende wetenschappelijke organisatie;
  • Een enthousiast team;
  • Een dynamische werkplek.

Sollicitatie

Herken jij je in het profiel en spreekt CHDR jou aan? Solliciteer dan via de sollicitatie button of stuur je CV en motivatiebrief naar pz@chdr.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Esther Davidse, Team Leader CNS, via edavidse@chdr.nl of 071-5246415. 

Would you like to add graphs or other content to your company page, please contact the office.

Contact