De Masteropleiding Advanced Nursing Practice zoekt drie onderwijscoördinatoren (0,3 / 0,4 ft): coördinator Klinisch Expert, coördinator Onderzoek & Innovatie en een coördinator Rolontwikkeling & PraktijklerenDocenten Verpleegkunde (5 personen) at Hogeschool Leiden

De Masteropleiding Advanced Nursing Practice
zoekt drie onderwijscoördinatoren (0,3 / 0,4 ft):

·     coördinator Klinisch Expert

·     coördinator Onderzoek & Innovatie

·     coördinator Rolontwikkeling & Praktijkleren
 

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectoriële hogeschool in het hart van de Randstad. De hogeschool heeft ongeveer 11.000 studenten en 1.100 medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met de aard van de opleidingen die studenten opleiden voor verschillende beroepen en werkvelden. We verzorgen goed beroepsonderwijs voor veel veranderende beroepspraktijken. Naast kwalificatie dragen onze opleidingen bij aan persoonsvorming, en socialisatie.

 

De faculteit

Faculteit Gezondheidszorg heeft zo’n 2400 studenten en 200 medewerkers. De faculteit bestaat uit de bachelor opleidingen Fysiotherapie, Verpleegkunde en Vaktherapie en de masteropleidingen Fysiotherapie en Wijkgerichte Beweegzorg en Advanced Nursing Practice (MANP). Daarnaast maken vier lectoraten deel uit van het facultaire kenniscentrum VEER: “Vitaliteit En Eigen Regie”.

 

Masteropleiding ANP

Bij de opleiding MANP studeren ongeveer 100 studenten en werken 17 medewerkers. De opleiding bouwt aan een nieuw curriculum voor de verpleegkundig specialist van vandaag en morgen. Het curriculum wordt gebaseerd op het nieuwe landelijk vastgestelde Beroeps- en Opleidingsprofiel.

De opleiding versterkt haar organisatie door duaal management en het aanstellen van drie coördinatoren voor de deskundigheidsgebieden Klinische Expert, Onderzoek & Innovatie en Rolontwikkeling & praktijkleren.

 

De functie

Als onderwijscoördinator bent u verantwoordelijk voor het onderwijs (inhoud) binnen één van de drie deskundigheidsgebieden. Tevens heeft u een coördinerende taak op het gebied van onderwijsontwikkeling en hiermee samenhangende zaken zoals het organiseren van onderwijs, de digitale leeromgeving en het voorzitten van overleggen binnen het deskundigheidsgebied. Naast uw coördinerende taken verzorgt u onderwijs, neemt u toetsen af en ontwikkelt u onderwijs. U stemt af met docenten, de andere coördinatoren, de opleidingsmanager en de programmaleider.

De coördinatoren vormen samen met de programmaleider en de opleidingsmanager het MANP coördinatieteam.

 

Functie-eisen

Aantoonbaar geschoold en ervaren in het HBO onderwijs in het algemeen en het betreffende deskundigheidsgebied op Master niveau in het bijzonder. Is in het bezit van een BDB (basiskwalificatie didactische bekwaamheid) of bereid om deze te volgen.

  • Voor de coördinator Klinisch Expert geldt dat deze beschikt over een afgeronde WO opleiding binnen de geneeskunde óf een Masteropleiding Advanced Nursing Practice.
  • Voor de coördinator Onderzoek & Innovatie en de coördinator Rolontwikkeling & Praktijkleren geldt dat deze beschikt over een afgeronde WO opleiding in de gezondheidszorg en/of Masteropleiding Advanced Nursing Practice.

Leren in en van de praktijk is een onmisbaar onderdeel van de opleiding. Daarom zoeken wij coördinatoren met ervaring in het werkveld. Daarnaast is creativiteit nodig om te komen tot behoud en verandering. We zoeken een teamspeler die houdt van initiatief nemen, aanpakken en doorpakken.

 

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. De arbeidsovereenkomst is conform beleid van de hogeschool in eerste instantie voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal  € 4.326,54 en maximaal € 5.564,23 (schaal 12) bij een fulltime dienstverband.  Verder kent de cao-hbo een eindejaarsuitkering van 8,3 %.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sabrina Roofthooft, onderwijsmanager MANP, roofthooft.s@hsleiden.nl

Uw sollicitatie inclusief curriculum vitae kunt u tot 13 april 2020 onder vermelding van vacaturenummer 26/2020/GZ mailen naar: werving-selectie@hsleiden.nl

 

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website https://www.hsleiden.nl/over-hl/organisatie/rechtsbescherming-en-reglementen/gedragsregels-en-rechtsbescherming

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Biotech Training Facility: unique professional GMP and biosafety courses in a state-of-the-art environment.

BTF