Teamcoördinator voor de opleiding Management in de Zorg (0,4 fte) at Hogeschool Leiden

De functie

Voor onze opleiding Management in de Zorg zijn we op zoek naar een teamcoördinator voor 0,4 fte. Als teamcoördinator ben je verantwoordelijk voor het organiseren van het onderwijs, het aansturen van het docententeam en vertegenwoordig je het team binnen en buiten de Hogeschool.

Het docententeam van Management in de Zorg is een klein zelfstandig team van 7 docenten. Naast het geven van onderwijs, onderhouden we actief contact met ons werkveld en zijn we nauw betrokken bij het ontwikkelen en uitdragen van onze opleidingsvisie. Van jou als teamcoördinator verwachten we dat je goed kan organiseren, overzicht weet te houden en onze opleiding vertegenwoordigt binnen en buiten de Hogeschool.

Concreet zijn de taken voor de teamcoördinator:

  • Uitdragen van de opleidingsvisie, inclusief het begeleiden van een accreditatie;
  • Organiseren, faciliteren, monitoren en evalueren van het onderwijsprogramma i.s.m. het team en de ondersteunende diensten;
  • Aansturen van het team en voeren van  taakverdelings-, functionerings- en ontwikkelgesprekken;
  • Overleg voeren binnen en buiten de Hogeschool en zorgdragen voor de kwaliteit en uitvoering van de besluitvorming;

De functie kan gecombineerd worden met een functie als docent (zie onze vacature ‘Docent’). 

Functie-eisen

  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met leiding geven in het onderwijs en het coachen van professionals;
  • Je weet op meerdere niveaus verbinding te leggen en bent organisatiesensitief;
  • Kennis van de gezondheidszorg is een pre.

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectoriële hogeschool in het hart van de Randstad.

De hogeschool heeft ongeveer 11.000 studenten en 1.100 medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor de studenten worden opgeleid. Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk. Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming, socialisatie, internationalisering en het ontwikkelen van maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uit van onze opleidingen. Het leren van de student staat daarbij altijd centraal. 

De dienst/faculteit

Binnen de faculteit Management & Bedrijf maken we ons onderwijs toekomstbestendig. We experimenteren met moderne didactiek en met nieuwe leer- en samenwerkingsvormen, om goed onderwijs te geven. Onderwijs dat prikkelt, uitdaagt en dat meer oplevert dan alleen mooie cijfers. 

De afdeling/de opleiding

Management in de Zorg is een duale vervolg-opleiding voor professionals en leidinggevenden uit de zorg die zich verder willen ontwikkelen in leiderschap en management. Onze studenten combineren de studie met een vaak stevige baan in de zorg- of welzijnssector. Op maandag of donderdag volgen zij lessen in de digitale leeromgeving of op school. Daarnaast is het uitvoeren van opdrachten op het werk een belangrijk onderdeel van de opleiding. De opleiding sluit nauw aan op de actuele beroepspraktijk en kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Een korte introductie op onze opleiding vind je hier: https://youtu.be/ZdzDvYSlVRQ 

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 3.658,64 en maximaal € 5.717,25  (schaal 11 of 12) bij een fulltime dienstverband, conform de cao-hbo. Het betreft een dienstverband voor 0,4 fte voor bepaalde tijd. Daarnaast is er een gunstige pensioenregeling via het ABP, en is er de mogelijkheid tot flexibel werken. Er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden binnen de hogeschool, en er is ruimte voor professionalisering. Verder kent de cao-hbo een eindejaarsuitkering van 8,3 % en is de hogeschool dicht bij station Leiden gelegen.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dineke van Essen, teamcoördinator, via telefoonnummer: 06-55429080, of per e-mail: essen.van.d@hsleiden.nl.

Je kunt jouw sollicitatie, inclusief curriculum vitae tot 1 september a.s., mailen naar: werving-selectie@hsleiden.nl

Vermeld a.u.b in de titel van de mail: ‘vacaturenummer 61/2020/M&B, achternaam en voorletter(s)’.

De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 7 juli en woensdag 8 juli.

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens uitsluitend voor de selectie. De persoonsgegevens zullen worden vernietigd uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Hogeschool Leiden kunt u vinden op de website https://www.hsleiden.nl/over-hl/organisatie/rechtsbescherming-en-reglementen/gedragsregels-en-rechtsbescherming

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Find out more about drug development at Leiden Bio Science Park.

R&D