Recruiter Proefpersonen at Centre for Human Drug Research

Wie zijn wij?

CHDR verricht sinds 1987 hoogwaardig geneesmiddelenonderzoek bij patiënten en gezonde proefpersonen in Nederland en onderzoekt effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Meer informatie is te vinden op onze website CHDR.nl. CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC. De werving van patiënten en gezonde proefpersonen verloopt via onze website Proefpersoon.nl

Hoe ziet de functie van recruiter proefpersonen eruit?

Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in deelname aan klinisch geneesmiddelenonderzoek. Jij legt na hun aanmelding via onze website, contact met de proefpersonen en beoordeelt of deze personen in aanmerking komen voor deelname. Je plant afspraken in, houdt de voortgang van het onderzoek in de gaten en werkt planningen bij. Daarnaast onderhoud je nauw contact met de projectleiders en artsen van het onderzoek.

Welke eigenschappen heb je nodig?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol moet je makkelijk contact kunnen leggen met mensen van allerlei leeftijden en achtergronden. Dus of je nou contact hebt met studenten van een studentenvereniging of ouderen voor een onderzoek naar ouderdomsziekte, je moet jezelf kunnen zijn en een connectie kunnen maken met al deze verschillende mensen.

We vragen je mee te denken om proefpersonen te werven dus je creatieve ideeën en input zijn belangrijk. Omdat je met gevoelige data van mensen werkt is het een must om nauwkeurig te zijn en oog voor detail te hebben.

Wat bieden wij?

 Je komt te werken in een gezellig en hecht team. We beginnen met een uitgebreid inwerktraject waarbij we je mee nemen in alle facetten van onze afdeling en het werk zodat je CHDR, je collega’s en de onderzoeken goed leert kennen. Daarna ga je snel zelfstandig aan de slag met je ‘eigen’ onderzoeken en blijven we je begeleiden en ontwikkelen in onze multidisciplinaire omgeving. Naast een marktconform salaris bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en teamuitjes.

Come and join us, find your next challenging job in our Job board. There is plenty of interesting and rewarding work in life sciences in Leiden.

Find a job