Chemisch Analist at TNO

Jij wil graag monsters analyseren uit klinische studies maar ook verschillende software tools gebruiken voor metaboliet identificatie. Zie jij het voor je? Het kan bij TNO als Chemisch Analist.

WAT GA JE DOEN?

Als chemisch analist in het onderzoeksteam AMS & Biomarkers werk je mee in een variëteit aan projecten. De projecten zijn primair gericht op het toepassen van hoogwaardige en extreem gevoelige analysetechnieken voor de farmaceutische industrie. Je werkzaamheden variëren van de analyse van monsters uit klinische studies, tot de ontwikkeling van UPLC-AMS analyse eventueel ondersteund met de Q-Exactive en bijbehorende software tools voor metaboliet identificatie. Daarnaast zal je worden opgeleid om te werken met de enige biomedische accelerator massa spectrometers (AMS) in Europa. Dit alles doe je in een hecht team van professionals in een open en informele cultuur.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Je bent zelfstandig en neemt graag het initiatief. Daarnaast kun jij je aandacht prima verdelen over verschillende aandachtsgebieden of projecten en vind je het leuk om taken parallel uit te voeren. Jouw goede planning skills komen daarbij zeer goed van pas. Samenwerken? Dat is iets waar je energie van krijgt. Helemaal als je tot mooie resultaten komt. Wat je nog meer in huis hebt?  

  • Een HLO-diploma én bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring;
  • Grote interesse in laboratorium onderzoek met behulp van chromatografie en massa spectrometrie;
  • Ervaring met opwerking van (humaan) biologisch materiaal
  • Ervaring met het opzetten van geavanceerde UPLC en UPLC-MS methoden met behulp hoge resolutie massa spectrometrie;
  • Naast MS, bij voorkeur ervaring met detectietechnieken zoals PDA, ECD, Fluorescentie etc.;
  • Uitstekende schriftelijke- en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels.

WAT MAG JE VAN JE WERKOMGEVING VERWACHTEN?

Binnen TNO ga je aan de slag bij het team AMS & Biomarkers, dat onderdeel is van de afdeling Metabolic Health Research. Als team zijn we open, gezellig en collegiaal. We bestaan uit twintig collega’s, een mooie internationale mix van analisten en scientists, met aan het roer de teamleider. Ons werk verdelen we over het kantoor en het lab. 

WAT KAN TNO JE BIEDEN?

Werken met plezier betekent voor iedere werknemer iets anders. Daarom bieden wij bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden a-la-carte, waarbij je maandelijks diverse arbeidsvoorwaarden tegen elkaar kunt uitruilen. Door flexibele werktijden (bijvoorbeeld 4x9) en verschillende verlofregelingen kun je zelf een pakket creëren wat optimaal aansluit op jouw wensen. Kijk hier voor meer informatie over onze flexibele arbeidsvoorwaarden.
TNO hecht veel waarde aan zowel jouw persoonlijke als jouw professionele ontwikkeling. Er zijn vele mogelijkheden om met je ontwikkeling aan de slag te gaan: congressen, opleidingen, workshops, coaching, intervisie, mentoring en functierotatie. Bij TNO heb je de regie van je eigen carrière voor een zeer groot deel in eigen hand. Het salaris voor deze functie ligt tussen €2.800,- en €3.900,-, afhankelijk van je expertise en ervaring.

HOE ZIET HET PROCES ERUIT?

Solliciteren is mogelijk t/m 10 januari 2021. De eerste ronde staat gepland op 19 januari. Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes. En afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. We streven ernaar dit binnen 4 weken af te ronden.

HEEFT DEZE VACATURE IETS BIJ JE LOS GEMAAKT?

Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet!
Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen.

Join the premier life sciences park in the Netherlands. We’d love to have you on board!

Join us