arts-onderzoeker interne geneeskunde (promotieplaats) at Centre for Human Drug Research

ARTS-ONDERZOEKER INTERNE GENEESKUNDE (promotieplaats)

Wie zijn wij?

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR (www.chdr.nl) sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met de Universiteit van Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Hoe ziet de functie eruit?

We zijn op zoek naar een talentvolle arts die het leuk vindt om in een hecht, multidisciplinair team een bijdrage te leveren aan klinisch geneesmiddelonderzoek. In deze specifieke functie doorloop je een promotietraject met focus op studies binnen het vakgebied van de Interne Geneeskunde en daaraan gerelateerde deelgebieden, zoals (immuno)oncologie, endocrinologie en reumatologie. Binnen je promotietraject zul je studies opzetten, uitvoeren en analyseren en ontwikkel je methodes om effecten van geneesmiddelen te meten. Je werkt nauw samen met academische instituten en farmaceutische bedrijven in zowel binnen- als buitenland.

Welke eigenschappen heb je nodig?

Het hebben van een BIG-registratie en interesse in de combinatie projectmanagement en wetenschap is essentieel – aantoonbare interesse of ervaring in de Interne Geneeskunde een pré. Vanwege de internationale samenwerking is verder een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal gewenst.

Wat bieden wij?

Naast een opleiding tot klinisch farmacoloog, bieden we je de kans om te promoveren aan de Universiteit Leiden/LUMC. In 4-5 jaar (duur van de aanstelling) schrijf je je proefschrift en certificeer je je als klinisch farmacoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Klinische Farmacologie en Biofarmacie (NVKFB). Wij zien de meeste artsen na hun promotietraject doorstromen naar een klinisch-specialistische opleidingsplaats. Door ons uitstekende netwerk kunnen wij dit ondersteunen.

Sollicitatie

Meer informatie over deze functie kun je vinden op onze website en via de link https://chdr.nl/library/clinical-research-programme/download. Je mag natuurlijk ook altijd bellen met de afdeling personeelszaken (+31 71 524 64 00), mailen (pz@chdr.nl), of contact zoeken met Rik Stuurman (rstuurman@chdr.nl) of Naomi Klarenbeek (nklarenbeek@chdr.nl).

Biotech Training Facility: unique professional GMP and biosafety courses in a state-of-the-art environment.

BTF