Human Capital event

October 11, 2022 from 15:15 to 18:30
Organized by: LBSP Foundation | Location: BioPartner 5 - The Shop & The Club: De Limes 7, 2342 DH Oegstgeest

Let’s talk about stress baby | Stress herkennen en bespreken

We kunnen er niet meer omheen: stress speelt een (te) grote rol in ons leven. De cijfers liegen er niet om: 1,3 miljoen werkenden en veel studenten hebben last van burn-outklachten, de kosten als gevolg van verzuim zijn 3,9 miljard euro per jaar. En deze cijfers zijn uit 2020, kun je nagaan.

Ook jij zal dit wellicht herkennen, bij jezelf, in jouw omgeving of in je rol als professional. Maar wat kunnen we doen?

In deze interactieve sessie neemt Saskia Portegies, vitaliteitscoach bij Solid Sense, je mee in vragen als: wat is stress, hoe herken ik het bij mezelf én bij anderen, wat kan ik eraan doen en hoe voer ik op een integere én effectieve manier het gesprek erover?

Interessant voor iedereen die beroepsmatig preventief aan de slag wil met dit onderwerp (HR-professionals, docenten), maar zeker ook voor iedereen die merkt dat de afgelopen jaren grote impact hebben gehad op je mentale weerbaarheid.

Het belooft een inspirerende en energieke sessie te worden!

Wees welkom!

Programma & registratie

Het programma is Nederlandstalig.

15.15 Inloop & registratie

15.30 Welkom & start workshop

  • interactieve sessie Let’s talk about stress baby | Stress herkennen en bespreken met Saskia Portegies - Saskia Portegies, vitaliteitscoach bij Solid Sense

17.30 Netwerkgelegenheid & borrel

18.30 Einde bijeenkomst

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor een brede doelgroep van het LBSP toegankelijk: van HR- verantwoordelijken, onderwijs managers, Expats, Alumni, externe experts en studenten.

Vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met ons via events@lbsp.nl.

Did you know? BioPartner5 will be the first energy-neutral laboratory in the Netherlands