Human Capital Network

April 13, 2021 from 11:45 to 13:00
Webinar, MS Teams

Het webinar van 13 april staat in het teken van:

Talent Management

Rond 2004 werd het begrip ‘talentmanagement’ geïntroduceerd. Het was aanvankelijk bedoeld voor organisaties om ‘high potentials’ aan te trekken. De inhoud is geleidelijk veranderd maar de context waarin talentmanagement plaatsvindt, verandert de laatste jaren in een hoger tempo dan voorheen. Tijdens het webinar zal Paul Zantingh ingaan op de 5 belangrijkste ontwikkelingen waar talentmanagement in de huidige tijd door wordt beïnvloed.

CIV: Centrum voor Innovatief Vakmanschap Bio Science

Sinds november 2020 wordt er kwartier gemaakt voor een Centrum Innovatief Vakmanschap Bio Sciences. Het doel van dit CIV is om duurzame samenwerking te organiseren tussen bedrijven, onderwijs en overheid aan een ecosysteem van Leven Lang Ontwikkelen. Initiële opleidingen, en de bij/nascholing, van MBO en HBO en vertegenwoordigers van bedrijven op het park, gemeenten en provincie zijn inmiddels in gesprek over dit belangrijke onderdeel van de Human Capital Agenda.

Els de Waard vertelt over de stand van zaken.

Paul Zantingh

HR Director the Netherlands - Pi Life Sciences Consultancy

Els de Waard

Kwartiermaker - CIV Bio Sciences

Programma (Nederlandstalig)

11.45

Start webinar & Welkom

11.50

Access to Human Capital: de drie themagroepen

12.10

Paul Zantingh - Talent Management

12.20

Els de Waard - CIV

12.30

Interactieve discussie

13.00

Afsluiting

Deelnemen?

Deelname is gratis maar registratie is noodzakelijk.
Je kunt je onderaan de pagina inschrijven.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor Human Capital verantwoordelijke en onderwijs en faculteit managers die gevestigd zijn op het Leiden Bio Science Park of die behoren bij het Leiden Bio Science Park cluster.

De Human Capital Netwerk bijeenkomsten

Tijdens de Human Capital Network bijeenkomsten bouwen wij aan een community op het Leiden Bio Science Park. Samen zetten we de Human Capital Agenda op voor het Leiden Bio Science Park en werken we hieraan. De bijeenkomsten zijn in algemeenheid bedoeld om met elkaar vraagstukken of knelpunten te bespreken en te behandelen. Dit doen wij door te luisteren naar inspirerende sprekers, actief met elkaar te discussiëren en kennis met elkaar te delen.

Vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met Ineke Bakkeren.

chat icon
Talk to an expert Ineke Bakkeren ibakkeren@lbsp.nl

Wil je je aanmelden om uitnodigingen voor dit of andere evenementen in je inbox te ontvangen? Selecteer hier uw evenementen voorkeur

Did you know? Leiden is home to the oldest university in Netherlands, and twin city to Oxford