Human Capital Network

June 8, 2021 from 11:45 to 13:00
Postponed

*Postponed to a later date*

European City of Science Leiden 2022

Volgend jaar draagt Leiden de prestigieuze titel European City of Science en is daarmee een jaar lang de Europese hoofdstad van de wetenschap! De Intendant van Leiden 2022 neemt ons in vogelvucht mee in de ambitieuze plannen voor dit bijzondere jaar. Met 365 dagen programmering vol wetenschap, kennis, kunst en kunde richt de organisatie zich op een brede en inclusieve doelgroep: iedereen met een nieuwsgierige geest. Het programma speelt zich niet alleen af op de bekende plekken - zoals uiteraard het Leiden Bio Science Park, maar reikt eveneens tot in de haarvaten van stad en streek. Alle 101 buurten in de Leidse regio maken deel uit van de programmering. Tegelijkertijd is Leiden het Europese podium voor het gehele Nederlandse kennisveld. Grote internationale congressen en Europese Young Talent-competities zullen de stad continu kleuren

Expat Centre Leiden

Er zijn steeds meer internationale mensen in de regio.Het Expat Centre Leiden (ECL) houdt zich bezig met de kenniswerker die woont of werkt in alle fasen van verblijf, van voordat hij of zij komt tot nadat hij weg is.Met name het snel en goed regelen van de eerste weken, en het verblijf daarna zijn belangrijke fasen.Wat doet het ECL voor bedrijven met internationals in dienst? Wat zijn huidige ontwikkelingen op het gebied van internationalisering in het algemeen?In het webinar volgen de antwoorden!

Lucien Geelhoed

Intendant Leiden European City of Science 2022

Corine van der Ceelen

Expat Centre Leiden en internationalisering in de Leidse regio

Programma (Nederlandstalig)

11.45

Start webinar & Welkom

11.50

Access to Human Capital

12.10

Lucien Geelhoed - European City of Science 2022

12.20

Corine van der Ceelen - Expat Centre Leiden

12.30

Interactieve discussie

12.55

Afsluiting

Deelnemen?

Deelname is gratis maar registratie is noodzakelijk.
Je kunt je onderaan de pagina inschrijven.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor Human Capital verantwoordelijke en onderwijs en faculteit managers die gevestigd zijn op het Leiden Bio Science Park of die behoren bij het Leiden Bio Science Park cluster.

De Human Capital Netwerk bijeenkomsten

Tijdens de Human Capital Network bijeenkomsten bouwen wij aan een community op het Leiden Bio Science Park. Samen zetten we de Human Capital Agenda op voor het Leiden Bio Science Park en werken we hieraan. De bijeenkomsten zijn in algemeenheid bedoeld om met elkaar vraagstukken of knelpunten te bespreken en te behandelen. Dit doen wij door te luisteren naar inspirerende sprekers, actief met elkaar te discussiëren en kennis met elkaar te delen.

Vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met Ineke Bakkeren.

chat icon
Talk to an expert Ineke Bakkeren ibakkeren@lbsp.nl

Wil je je aanmelden om uitnodigingen voor dit of andere evenementen in je inbox te ontvangen? Selecteer hier uw evenementen voorkeur. Na je aanmelding ontvang je enkele dagen voorafgaand het evenement de (MS teams) link naar het webinar.

Did you know? BioPartner5 will be the first energy-neutral laboratory in the Netherlands